2777
2789
عنوان

یه تایمی من غمگینترین ادم تو این سایت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 71 پست
ببین الانم واقعا مشکلات خودمو دارم مثل غصه ها نیست ک همه چی به خوشی و خوشی تموم بشه ولی خب اون ادم د ...

قصه* ویرایش نمیشه☹️

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیقا تو اونروزای توامهمش در حال تقلا ....هیچی حالمو خوب نمیکنه خیلی خسته ام

واقعا میگذره و با خودت میگی مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

باورت میشه ما خیلی ازدواجی بودیم فقط چون درسمون تموم نشده بود و سربازی نرفته بود طول کشید وگرنه خانو ...

من منظورم فقط ازدواج نبود 

بازم شکر پس که زودتر این اتفاق افتاد وگرنه بدتر می‌شد که

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

شما ببخشید بزرگوار هرادمی یه ظرفیتی برای تحمل مصیبت داره اینکه ظرفیت دوست شما زیاد بوده دلیل بر ناچی ...

آره خب ولی توهم سعی کن هیچ مشکلی تو دنیا به اندازه معصیت خدا و بعدش قهر خدا برات سخت و  ترسناک و وحشتناک نباشه 

چون در واقع هیچ چیزی مهم نیست جز همین 

ما ابدیت در پیش داریم ...

وارد این رابطه های بی قواره بی تعهد هم نشو 

حسبی الله ❤
آره خب ولی توهم سعی کن هیچ مشکلی تو دنیا به اندازه معصیت خدا و بعدش قهر خدا برات سخت و ترسناک و وحش ...

برو بابا کدوم ابدیت چهارتااخوند چیزی گفتن شماهم باور کردید بهشت جهنم همین دنیاست تموم میشه میره بهشتی برای اشرف مخلوقات درکار نیست اشرف مخلوقاتی نیستیم اصن انسان هم یه حیوان بوده یکم هوشش بالا رفته به مرور زمان شده این شایدم نوعی میمون بوده الان هواپیمارو میزنن توعصری که حتی فضا هم دوربین کار گذاشتن انکار میکنن تو میای حرفهای دوهزار سال پیششون باور میکنی که اینطور باشید میرید بهشت چرا بریم چون جای متولد شدیم که شانس ما مسلمون بودن ارثی زنجیروار رسیده به ما بدون اینکه خودمون بخوایم شدیم مسلمون وبهشتی چقد خوش شانسیم ما