2777
2789
سلام همونه درد داره الانم تا خوابش برده همش درداشو بهم میگفت به زور غذا میخوره

ببرش تو اجتماع ،تو خونه تنها نباشه

واینکه ایشالله حالش بهترمیشه

قوی باش با مشورت دیگران قدم بردار ک ب نتیجه مثبتی برسی

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم انشاالله فقط به خدا می‌سپارم منم هرکاری بتونم براش انجام میدم 🙏🙏

من ۲۰سال پیش بدن درد داشتم و بدنم خیلی داغ میشد.

بنظرم بهش کمک کن بیشتر پیاده روی کنه ک خون تو بدنش بچرخه.

باهاش ورزش کن یوگا خیلی خوبه

من ۲۰سال پیش بدن درد داشتم و بدنم خیلی داغ میشد.بنظرم بهش کمک کن بیشتر پیاده روی کنه ک خون تو بدنش ب ...

شما طبعتون صفرا هست با پیاده روی پاکسازی کردین سموم رو دختر منم دقیقا صفرا هست و اینکه دائم از این طبع بیماره ولی به خاطر قلبش نمیتونه راه بره اصلا آسمونو به زمین برسونم راه نمی ه میاد بغلم دور چشاش کبود میشه فقط گریه میکنه و صداش ضعیف میشه میگه بغلم کن اصلا از درداش بگم اعصابت بهم میریزه خودم دیونه شدم فقط دوست دارم شوهرم درک کنه باید این بچه کاملا برسی بشه تمام این چهارسال مریض بوده ولی این دوماه یه چیز دیگس هی از صبح دلمو میسوزونه تا خوابش ببره کسی هم من مادر رو باور نداره چون همیشه بامنل و تنهاییم باور نداره شوهرم

تفمه کارت
چ قشنگ ابجی،معنیش چی میشه؟

اسم پسر خیالیمم رائین🥲😁

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من ۲۰سال پیش بدن درد داشتم و بدنم خیلی داغ میشد.بنظرم بهش کمک کن بیشتر پیاده روی کنه ک خون تو بدنش ب ...

فقط سرتو به درد میارم هرچی بگم چون خیلی بهم ریخته بچم خیلی تو این تقریبا دوماه 

تفمه کارت
شما طبعتون صفرا هست با پیاده روی پاکسازی کردین سموم رو دختر منم دقیقا صفرا هست و اینکه دائم از این ط ...

ابجی من ی رفیق صمیمی دارم کرمانشاه هس برای دخترت بگم ی نوبت دکتر بگیره هزینه رو خودم حساب میکنیم اگر دارویی هم نوشت بازم خودم پول واست میفرستم.

این ی کمک نیست ی نیت هرساله س امسال سهم شما شده

ابجی من ی رفیق صمیمی دارم کرمانشاه هس برای دخترت بگم ی نوبت دکتر بگیره هزینه رو خودم حساب میکنیم اگر ...

خدا خیرت بده به خدا بحث پول نیست دارم عذاب میکشم بحث اینکه شریک زندگیم نمیفهمه حرفامو اینکه دخترم حساسه اوتیسم داره 💔💔 قیامت میکنه تا میبرمش دکتر اینکه شوهرم به شدت ناراحتی اعصاب داره بعد خودکشی برادرش داره منو دق مرگ میکنه من با التماس و زاری وقتی بچم حالش بد میشد فیلم برا شوهرم می‌فرستادم راضی بشه تا ببریمش دکتر کلا هیچی حالیش نیست من خود کرمانشاه نیستم ماشین ندارم و اینکه  شوهرم که راضی نیست حتی تنهایی هم نمیزاره پارک ببرمش نمیدونم چطور توضیح بدم خیلی داغون و افسرده شدم شما مرد خوبی هستین انشاالله خدا جواب دل پاکت رو بده گیر مغز شوهرم هستم در حدی هست افکارش که بچم از تب و عفونت شدید خون قلبش اینطور شد و آب آورد بعد تازه راضی شد بستریش،کنن اونموقع یه سالش بود بعد دوباره دور از جون تا پای مرگ رفت باز اونموقع بردش دکتر و به مکافات گذاشت بستریش کنن.الانم تو این دوماه به حد آخر رسید باز عفونت خون داشت گفتن بستری نزاشت اینبار ولی بچم ضربه ی بدی خورد خیلی بد درجه نارسائی زیاد شد الان دردش گم شده بچم بیشتر گوارش درگیره و درد دست و پاها و کمر و سفت شدن سمت راست بدن همون شکم و کلیه.ازمایش و سونو خودش سرخود برد اون یک ماه پیش بدون معاینه دکتر  چیزی مشخص نشد اکوی قلب هم وقتی دیگه سیاه و کبود شد بردش که گفتن زیاد شده نارسائی ولی باید خود دکتر بچه رو برسی کنه بعد آزمایش طبق مشکل بچه بنویسه این سرخود یه ماه پیش برده یه چکاپ گرفته معلوم نیست چی به چیه و برگردونده و اون سرکار و نیست و من یه بچه که همش گریه میکنه شکمش اندازه ی یه توپ بسکتبال ورم داره 

تفمه کارت
خدا خیرت بده به خدا بحث پول نیست دارم عذاب میکشم بحث اینکه شریک زندگیم نمیفهمه حرفامو اینکه دخترم حس ...

دکترا چی گفتن.

میخوای نسخه یا عکس آزمایش ها رو واسم بفرستی از دکترای محل کارم واست پیگیر بشم نظرشون چیه؟

ابجی من ی رفیق صمیمی دارم کرمانشاه هس برای دخترت بگم ی نوبت دکتر بگیره هزینه رو خودم حساب میکنیم اگر ...

ببخشید خیلی زیاد نوشتم دلم پر بود.ممنونم که اینقدر با

درک هستین ولی باید طرف مقابلم راضی باشه بحث پول نیست انشاالله خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه به خاطر قلب پاکتونو نیت پاکتون

تفمه کارت
دکترا چی گفتن.میخوای نسخه یا عکس آزمایش ها رو واسم بفرستی از دکترای محل کارم واست پیگیر بشم نظرشون چ ...

کلا شوهرم نه میزاره درد بچمو کامل بگم نه اینکه اون دکتر آزمایش  کامل جهت برسی اون مشکلات بنویسه.اگه تونستین برام بپرسین پیش همکارانتان خدا خیرتون بده همکار دکتر گوارش دارین؟

تفمه کارت