2777
2789
عنوان

نکات ریز آشپزی بلدین بگین

280 بازدید | 20 پست

مثلا همیشه وقتی میخام برنج یا ماکارونی دم کنم پنج دقیقه اول زیرش زیاد میکنم بخار بپیچه بعد زیرش کم میکنم اینجور ماکارونی وا نمیره 

کباب تابه ایی بخوام درست کنم تو ماهیتابه دوطرفه بچینم بعد چنددقیقه برعکس کنم؟! چنددقیقه ایی میپزه؟ 

معمولا با دست ورز میدادم مث شامی سرخ میکردم گفتم اینسری تو تابه دوطرفه امتحان کنم 

خوب که ورز دادی یه ۳۰دیه بزار بمونه بعد 

یکم کف تابه روغن بزیر.مواد رو خوب توش پهن کن ۱سانت قطرش باشه حداقل

بعد که گذاشتی رو شعله ۵دیقه بمون بعد با کاتر یا قاشق یه اندازه دلخواهت نصفش کن خوب که سرخ شد یه طرفش برگردون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قارچ و فلفل دلمه رنگی ریز هم دوسدارم تو ماکارونی

ببین اینجور چیزا نکات ثابتی نیستن چون ذائقه ها با هم متفاوتن ،مثلا همین قارچو فلفل دلمه ماکارونی و پیتزا رو خوشمزه میکنه ولی بچه های من دوست ندارن فقط باید رنده ی ریزشون کنم تا تو غذا یا پیتزا دیده نشن 

یاسبزی  قورمه سبزی رو یکی خيلي تفتش میده یکی کم یا یکی قورمه سبزی ترش دوست داره یکی تند 

زیاده ولی یادم نمیاد درحال حاضر 😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶