2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این دخترای کوچولو و عصبی مهربون ولی سعی میکنی نشون ندی خوشت نمیاد زیاد بهت بچسبن تنهایی اما از تن ...

آره از تنهایی خیلی بدم میاد هیچ کس هم منو برای خودم نمی‌خواد همه دنبال منفعت میگردن در من! 😔 

آروم احساسی یه کوچولو مظلوم زود قلبت میشکنه ولی دیر عصبی میشی

میشه بهم بگید که 

دانشگاه چی قبول میشم رشته تجربی ام؟ 

با. A. ازدواج میکنم یا شخص دیگه ای؟ شغل همسر ایندم؟ 

مهاجرت میکنم اگه اره کی کجا؟ 

چند سالگی ازدواج میکنم؟ خصوصیات ظاهری و اخلاقی همسر ایندم؟ رنگ لباسم؟ ممنونم 🌹🌿☺️

آره بیشتر بگو 🤭❤️❤️

یه خانومی بود یه بار تاپیک زده بود میگفت وقتی آدما رو میبینم واسه هر آدم یه رایحه ای به مشامم میرسه باور کن حس می‌کنم منم اینجوریم الان مثلا تو همین که نوشتی یا همون اسم کاربریت یه جورایی حس کردم خیلی آدم لطیف و دل نازکی هستی نمیدونم چطور توضیحش بدم یه وقتایی عجیب حسم درست از آب میاد

دیگه بخوام بگم ناراحتیاتو تو خودت میریزی مثلا اگه یکی ناراحتت کنه همون لحظه جواب نمیدی تا چند روز خودخوری می‌کنی متولد پاییزی یا بهار پشتکارت خوبه باوجود اینکه مهربونی اما اگه یکی از چشمت بیفته تا ابد دورش خط می‌کشی سریعم اعتماد نکن به هرکسی

استارتر عزیز اینکه درستن یا غلط نمیدونم ولی وایبی که ازت گرفتم این بود    

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
یه خانومی بود یه بار تاپیک زده بود میگفت وقتی آدما رو میبینم واسه هر آدم یه رایحه ای به مشامم میرسه ...

ممنونم عزیزم از وقتی که برام گذاشتی ❤️❤️❤️❤️😍 

همش درست درست بود فقط من متولد زمستان هستم.‌

اما استعداد پیش بینی داریا اگه بری تو این کار موفق میشی برای یه پیش بینی کارتی ۴۰۰ میگیرن😁 کلمشو نمیشد نوشت سایت قبول نمی‌کرد و پیش بینی جایگزین شد 

ممنونم عزیزم از وقتی که برام گذاشتی ❤️❤️❤️❤️😍 همش درست درست بود فقط من متولد زمستان هستم.‌اما استعد ...

🤣🤣🤣 برم سر چهار راه بگم خانوم فالتو بگیروم

حس ششم چیز خوبیه ولی من بیشتر آدم شناس خوبیم به وایب اولیه ای که از آدما می‌گیرم اعتماد می‌کنم و همیشه هم به کمکم اومده شایدم به خاطر رشته ایه که میخونم در هر حال شماره کارت میدم ۴۰۰ تومنو واریز کن🦦

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
🤣🤣🤣 برم سر چهار راه بگم خانوم فالتو بگیرومحس ششم چیز خوبیه ولی من بیشتر آدم شناس خوبیم به وایب او ...

😂😂 

میشه بگی چرا دوستم یک دفعه ازم سرد شد؟؟ 

درحالی که هیچ کار اشتباهی نکردم یعنی حست چیه ؟

😂😂 میشه بگی چرا دوستم یک دفعه ازم سرد شد؟؟ درحالی که هیچ کار اشتباهی نکردم یعنی حست چیه ؟

وقتی کاری نکردی و سرد شده یعنی حسادت این دیگه هیچ حسی نمیخواد😂