سلام تو تایپیک های قبلیم نوشتم علت اختلافمون رو. الان 20 روزه شوهرم زندانه چون برا مهریه تقاضای اعسار نداده بود. وکیل گرفتن براش تقاضای اعسار داده. گفتن هیچی نداره. پارسال این موقعه یه ماشین داشت که فروخت. من ازش دو تا رسید دارم که 300 میلیون پول به حساب برادر و مادرش ریخته. بعد از اینکه حکم مهریه اومده. حالا به نظرتون پیش قسط براش چیزی در نظر می گیرن؟
اصلا اینجوری نیست.البته موضوع تاپیک چیز دیگه ایه و مشکل استارتر اینجا مهمه نه این بحث.ولی خیلی از مو ...
بله ولی هرکس نیرنگ میکنه خداجوابشومیده به نطرتون درسته چشم بسته ازدواج کنیم بعد عمرمون وزحمتهامونوک کشیدیم باهم بااینکه اشتباه انتخاب کردیم هموبریم بزنیم ب نام مادرمون؟اون این وسط چکاره اس؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حکم جلب میگیری دستگیرش میکنی بهش مدت زمان میدن مبگن مثلا تا 40 روز بیاره پیش قسط رو بده اگه نداد جل ...
ای بابا خوب الان هم جلب بوده برا اینکه نداده. به خدا دیگه خسته شدم بعنی یه کاری می کنند که آدم کلاذبی خیال بشه. شوعرم خودش اقرار کرد من و از خونه بیرون کرده زندان براش در اومد جلسه رو نیومد الان اعتراض زده بازم آزاد میشه دوباره همین حکم و میدن دوباره باید جلب بشه
خب اینجوری کار شما سخته... هربار بابت ندادن مهریه باید شکایت کنی هر قسطی نداد باید دوباره اقدام کنی ...
مجبورم به خاطر حضانت بچه هام یکی هفت و یکی هشت سالشه. من می خواستم حداقل به اندازه رهن یه خونه ازش بگیرم. ولی فکر نکنم بشه. خودمم خسته شدم الان ده ماهه درگیرم. مهر شروع بشه باید برم سرکار. وقتشم دیگه ندارم