2777
2789
عنوان

خواستگارم عاشق مامانم شده🫠

453 بازدید | 38 پست

فامیله ولی منو زیاد ندیده

تاحالا چند بار اومدن خواستگاری ولی بابام نمیزاره

امشب فهمیدم وقتی بهش گفتن زن نمیخوای فلان به مامانش گفته منو میخواد

بعد گفته من خیلیییی از مامانش خوشم میاد😐(مامانم خیلی خوش برخورد و مهربونه با فامیلامون .از ایناست که وقتی کاری باشه هست و خودشو عقب نمیکشه حتی مثلا نامزدی پسرعموهام خونه ما بود و مامانم شام پخت چون زنعموم زیاد دستپخت نداره)

ی حسی دارم یجوری ام انگار .باحال بود بدون اینکه بفهمم یکی خیلی وقته تو فکرمه🫠😂البتع که جوابم منفیه 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال😇😅

😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزم تمرکزت و بذار روی کنکورت و از حاشیه دوری کننننن.

اره بابا ولی حس الانمو میگم یجوریم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه خوش اومدن رو ربط دادی به عاشق شدن گل؟

ایشالا هر چی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
پربازدید ب چ قیمت؟

؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40