2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3763 بازدید | 129 پست
این مهریه هم شده کاسبی. بابا اونم ادمه حق زندگی داره. دستتون تو جیب خودتون باشه که یه تنه نخوایین از ...

مهریه که کاسبی شده درست 

اما یسری اقایونم هستن که نامردی رو در حق زن و بچشون تمام کردن و ... اینا واقعا حقشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پست قبلی جواب یکی از پست ها همین بود دادمگفتم من از این ادما نیستم که برا حرف دیگران زنمو اذیت کن ...

هنوز زن نگرفتین دارین نقشه میکشین چجوری مهریه ک حقشه رو بپیچونین و بریزین تو حلقوم خواهر جونتون وای به حال وقتی زن بگیرین

اگه شوهرت از جایی حقوق میگیره که تمام حساباش بسته میشه و مجبوره که مهرت رو‌بده حالا قسطی یا غیر قسط ...

هیچ حقوقی نداره با همین پول حالا شاید کمی بیشتر برادرش کار می کنه ماهانه براش واریز می کنه

البته بدهکار نیست اونا رو داده تا هر ماه بهش یه پولی بدن باهاش کار کنند

نه اشتباه تایپی شده منظورم این بود می‌تونه تو دادگاه عنوان کنه که به برادر و مادرش بدهکار بوده و اون پول رو بخاطر بدهیش داده

از زیرش در میره

هزارمین کاربری 😬😬😬 
مهریه که کاسبی شده درست اما یسری اقایونم هستن که نامردی رو در حق زن و بچشون تمام کردن و ... اینا واق ...

یعنی چی کاسبی شده اون زنی ک الان داره بخاطر شرایط بد اون خونه طلاق میگیره وقتی میرفت اون خونه دختر بوده و الان زنه و باهزار چشم وگمان بد ک چون مطلقه بهش نگاه میکنن چجوری خرجی خودشو بده

مهریه حقه حق قانون خدا و پیغمبر داده ب زن

عزیزم حقه درست ولی بخوای از اونا پیروی کنین هیچی دست ادم رو نمیگیره.

برنامه های دینی به مرور زمان مطابق با نیاز های مردم تغییر می کنن توسط پیشوایان دینی. زمان پیغمبر دلار 60 تومنی نبود. کل مهریه اون موقع قیمتش یه مثقال سکه الانم نبوده. مهریه حضرت زهرا 1370 تا سکه بوده؟

مهریه در حد توان خوبه. نه نجومی که یکی نتونه بده و یکی هم نتونه بگیره

الا این حرفایی که گفتی علم غیب داشتی فهمیدی؟!اتفاقا من از اینایی نیستم که زنمو بخاطر حرف دیگران اذیت ...

ربط داره هیچ زنی قبول نمیکنه همچین چیزیو یکم طرز فکرتو درست کن ت مرد باشی ازین کارات نمیکنی دیگه بحث بیخودی با خانما نکن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد