2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 129 پست
یعنی چی کاسبی شده اون زنی ک الان داره بخاطر شرایط بد اون خونه طلاق میگیره وقتی میرفت اون خونه دختر ب ...

من همه رو نگفتم 

یسری دخترا واقعا برای کاسبی اینکارو میکنن 

مهریه سنگین میزنن بعد سریع عقد میکنن 

بعد یه جنگ و دعوا با پسر راه میندازن که پسر طلاقش بده بعد میگن مهریه رو باید تا جایی که میشه بدی تا طلاق بگیرم 

دیدم که میگما 

توی دوست و اطراف خودم عینا با چشم دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خداییش یه چیزی میگینا خوشتیپ پولدار خونه دار ماشین دارچشم چرون اینا هم نیستمیه زن دیگه چی میخوا ...

از اونایی هستین ک خیلی به حرف خواهر وماپر بها میدین 

مرد اگ مرد باشع هرچی توخونه هست رو برای هردو میدونه نه ببره به اسم خواهرش کنه خوشتیپی هم به درد همون خواهرتون میخوره

اگه هیچ حقوق و پول و... نداره چجوری میخواسته بره ترکیه

همون دیگه پولاش دست خانوادشه. بعدم کلا آدم بیکار و بی مسئولیته خانوادش بهش پول میدن. این 300 میلیون هم پدرش داده بود

خواهر برادرام جونشون هم بخوام بهم میدن

پدر منم یه روزی همین دیدگاه داشت برادرام همه چیزن ،همچین تو زرد از اب در اومدن پدرم تا مرز ورشکستگی بردن شکر خدا بازم مادرم نجاتش داد ،زن خوب میتونه زندگی ساز باشه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
چرا منو مقایسه میکنی با شوهر اون 😐من آدم خوبیم مث شوهر ایشون نیستم خدایشش

اولین پستتون خیلی بد بود ببخشیدا برای خانمای سایت نفرت انگیز بود ک از الان دارین مهریه ک حق زنه رو دنبالشین چجوری بپیچونین اون به امید صداقت باشما میاد زندگی کنین مثل مرد با زن برخورد بشه هیچوقت کار به اونجاها نمیکشه ک بخاین همچین کاری کنین

از اونایی هستین ک خیلی به حرف خواهر وماپر بها میدین مرد اگ مرد باشع هرچی توخونه هست رو برای هردو مید ...

نه بابا اصن اینجور ک شما میگین نی 

من چیکار به مادر و خواهرم دارم

مگه زنم میخواد با اونا زندگی کنه 

که من ب حرف اونا گوش کنم 😐😂

😂👍

چند سالته که به فکر زن و پیچوندن مهریه ای

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
نه بابا اصن اینجور ک شما میگین نی من چیکار به مادر و خواهرم دارممگه زنم میخواد با اونا زندگی کنه که ...

دارین داراییتون رو به اسم اونا میکنین و نگران پول و اموالتونید درصورتی ک مردای واقعی بعدچندسال زندگی  به اسم زنشون میکنن بعد میگین چیکار به اونا داریم

دارین داراییتون رو به اسم اونا میکنین و نگران پول و اموالتونید درصورتی ک مردای واقعی بعدچندسال زندگی ...

به اسم زنشون میکنن؟😐😐😐😐😂😂😂😂

الله اکبر دیدم از اینا که اسم زنشون میکنن دیگه جرعت ندارن به زنشون چیزی بگن 🤣بعد طرف می‌ترسه دیگه

کاش اونیکه قراره بااین کاربر ازدواج کنه پستهاش رو بخونه

بابا وِل کن یه چیزی میگه 

آخه مردِ پولدار و خوشتیپ و خونه‌دار و ماشین‌دار اینجا چی کار میکنه ؟

یه پسر بچه‌ی ۱۶ ۱۷ ساله‌اس،نشسته داره آرزوهاشو میگه 

جدیش نگیر

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

به اسم زنشون میکنن؟😐😐😐😐😂😂😂😂الله اکبر دیدم از اینا که اسم زنشون میکنن دیگه جرعت ندارن به زنشو ...

زن با زن فرق میکنه طرفت رو بشناسی مشکلی پیش نمیاد 

شماحالا نمیخاد چیزی به نام زنتون کنین همین ک حقش رو ندین به خواهرتون بسشه