2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3763 بازدید | 129 پست
اینم یادبگیرتاوقتی ادم باشی زنتم کنارته وقتی انسان نباشی پس لایق نیستی ک کنارت بمونه

اصلا اینجوری نیست.

البته موضوع تاپیک چیز دیگه ایه و مشکل استارتر اینجا مهمه نه این بحث.

ولی خیلی از مواقع هم زن ها مقصرن. شاید درصدش کمتر از اشتباهات مردها باشه ولی احتمالش هم کم نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امدنم به اینجا یه چیز خوب یاد گرفتماینکه قبل ازدواج همه چیمو بزنم‌ب اسم مادرم

انسانیت یاد بگیر این مشکلا پیش نیاد 

خدایی نکرده مادرت فوت کنه بیشتر پولت میرسه خواهر برادرات 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

و اینکه برای آزادی حتما باید پیش قسط بده یا همین که قسط بندی بشه آزاد میشه؟ هر چند شوهرم به خاطر ترک ...

قسط بندی بسه آزاد میشه 

احتمالا اگه که 300 میلیون رو به برادر و مادرش بدهکار بوده و بدهیشو داده و شما با اون رسید نمیتونی کاری کنی

پیش قسط هم الان کم حکم میدن

هزارمین کاربری 😬😬😬 

مگه قراره جوری با زنت رفتارکنی ک کار به دادگاه و مهریه بکشه؟ همون زن نگیری ک بهتره از الان داری نقشه اموالت رو میکشی

همه ک مثل هم نیستن خیلی خانما موقع طلاق حتی مهریه رو میبخشن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

من با دو تا بچه باید چی کار کنم؟ بعدم اون خیلی من و اذیت کرد تو ده سال فقط سختی کشیدم فکر کن ده ماهه ...

وقتی هیچی نداشته چطور میخواسته بره راحت ترکیه زندگی کنه. والا کشورهای اروپایی هم بری باید کلی سرمایه ببری ترکیه که دیگه ورشکسته است

و اینکه برای آزادی حتما باید پیش قسط بده یا همین که قسط بندی بشه آزاد میشه؟ هر چند شوهرم به خاطر ترک ...

عزیزم قسط میبندن چون نداره

بازم تو ببین با اون مدارک چیکار میتونی بکنی

راستی به کامنت های منفی توجه نکن خوب کردی مهریت حقت هست