2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3762 بازدید | 129 پست
اصلا اینجوری نیست.البته موضوع تاپیک چیز دیگه ایه و مشکل استارتر اینجا مهمه نه این بحث.ولی خیلی از مو ...

بله ولی هرکس نیرنگ میکنه خداجوابشومیده به نطرتون درسته چشم بسته ازدواج کنیم بعد عمرمون وزحمتهامونوک کشیدیم باهم بااینکه اشتباه انتخاب کردیم هموبریم بزنیم ب نام مادرمون؟اون این وسط چکاره اس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم جلب میگیری دستگیرش می‌کنی بهش مدت زمان میدن مبگن مثلا تا 40 روز بیاره پیش قسط رو بده اگه نداد جل ...

ای بابا خوب الان هم جلب بوده برا اینکه نداده. به خدا دیگه خسته شدم بعنی یه کاری می کنند که آدم کلاذبی خیال بشه. شوعرم خودش اقرار کرد من و از خونه بیرون کرده زندان براش در اومد جلسه رو نیومد الان اعتراض زده بازم آزاد میشه دوباره همین حکم و میدن دوباره باید جلب بشه

هیچ حقوقی نداره با همین پول حالا شاید کمی بیشتر برادرش کار می کنه ماهانه براش واریز می کنه

خب اینجوری کار شما سخته... هربار بابت ندادن مهریه باید شکایت کنی هر قسطی نداد باید دوباره اقدام کنی مامور ببری....  اما کوتاه نیا اصلا. حقته

بنظرم شما کلا احتیاط کنین زن نگیرین بهتره دختر مزدمم بدبخت نمیکنین

یعنی خداییش یه چیزی میگینا 

خوشتیپ پولدار خونه دار ماشین دار

چشم چرون اینا هم نیستم

یه زن دیگه چی میخواد 

فقط با قسمت مهریه مشکل دارین شماها

اونم اگه یه روزی فهمید بهش میگم بخاطر اینکه

دهکمون بیاد پایین زدم ب اسم مادرم

تازه ازم تشکر هم میکنه 

امدنم به اینجا یه چیز خوب یاد گرفتماینکه قبل ازدواج همه چیمو بزنم‌ب اسم مادرم

به نام مادرت کنی فردا ارث میشه به داداش و‌خواهرات میرسه و زنداداش هات میخورن 

پس زندگی خوب بساز به این فکرا نیوفتی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خب اینجوری کار شما سخته... هربار بابت ندادن مهریه باید شکایت کنی هر قسطی نداد باید دوباره اقدام کنی ...

مجبورم به خاطر حضانت بچه هام یکی هفت و یکی هشت سالشه. من می خواستم حداقل به اندازه رهن یه خونه ازش بگیرم. ولی فکر نکنم بشه. خودمم خسته شدم الان ده ماهه درگیرم. مهر شروع بشه باید برم سرکار. وقتشم دیگه ندارم