2777
2789

خلاصه میگم

دیشب از یه شلوار خوشم اومد عمم اوند صحبت کرد ببرم خونه مامانم ببینه اگه پسندید بخرم 

مامانم از دیشب ناراحت چرا نگفتی شلوارو میخوای بخری

در صورتی که قبلا میدونست قصد خرید شلوار دارم

تو دیگه بچه من نیستی از حالا دیگ دختر ندارم

منم حالم بد شد رفتم تیغ زدم دستم قرص خوردم 

میخواست زنگ بزنه داییم بیاد مادرش منو زد اصلا حالم بده هیچکسو ندارم😭😭😭

میگفت اینهمه خرجت کردم کنکور قبول نشدی استخدامی بیار باید بیاری بجای شلوار برو کتاب بهر در صورتی که من با جون و دل از پول خودم دادم بره رنگ مو بخره دلش نشکنه کارمنده 

من خیلی بی کسم😭😭

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

پولمم پول دولت بود پول خودم 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

در صورتی که نیاز داشته باشن کم بیارن من میدم منتی نیس با جون و دل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بیخیال دختر

بخاطر یه شلوار اینجوری نکن به خودت

تو فردا پس فردا که با نشکلات بزرگتر زندگی رو در رو شی میخوای چیکار کنی که بخطار یه شلوار و بحث با مادرتون  اینجوری داغون میشی

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

خودش میدونه افسردگی دارم حالم بده میبینه خوشحالم میخواد  بزنه تو ذوقم 

از صب تا حالا رفتی با عمه هات بیرون .‌

جدیدا چرا هیچ رفتاریو درک نمیکنم

دعوا سر شلوار

تیغ

مجدد دعوا👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بابا بیخیال دختربخاطر یه شلوار اینجوری نکن به خودتتو فردا پس فردا که با نشکلات بزرگتر زندگی رو در رو ...

آخه منکه کاری ندارم مامانم خیلی اذیتم میکنه 😭😭

خدا کنه هیچکی مث من نباشه تو دنیا 

پشتم خالیه 😭😭

آخه منکه کاری ندارم مامانم خیلی اذیتم میکنه 😭😭خدا کنه هیچکی مث من نباشه تو دنیا پشتم خالیه 😭😭

درکت میکنم قشنگم منم بابام اینجوریه

ولی چه میشه کرد باید تحمل کرو

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

جدیدا چرا هیچ رفتاریو درک نمیکنمدعوا سر شلوارتیغمجدد دعوا👩‍🦯

من واقعا خسته بودم خسته مخم نمی‌کشید دیگ تحمل نداشتم دلم میخواست بمیرم 

برای سری های بعد دیگه پول رنگ مونده 

پول هات رو برای خودت جمع کن 

و هر زمان به لباس نیاز داشتی برای خودت بخر 

لازمم نیست گزارش رد کنی 

در مورد درس خوندن و آزمون استخدامی هم مادرت راس میگه 

یکبار بشین بخون درست و حسابی 

هم خودت راحت میشی هم دستت میره تو جیبت

امیدوارم موفق باشی