2777
2789
عنوان

مادرم خیلی بد اخلاق هست چکار کنم

147 بازدید | 6 پست

خیلی تلاش میکنم بد کسی رو نخواد 

حسود نباشه 

باحیا باشه 

اصلا و ابدا گوش نمیده 

نماز میخونه ها ولی تهمت غیبت حسادت و ... رو همه داره 

من بارها بهش میگم ما باید از تو یاد بگیریم میگه اصلا تو برو بهشت به من چکار داری ، گه گاهی میگه برام مهم نیست اگر ازدواج کنم با کرد زن دار برم تو رابطه 

آنقدر بدجنسی هارو میبینم ازش دلم میگیره دوست دارم ادم مهربون و خیرخواهی باشه 

کاش یه مامان مهربون داشتم

عزیزم چند سالته؟ ازش فاصله بگیر. همه پدرومادرها خوب نیستن و قداست ندارن. بدتر آدمو از راه درست و راه ...

من ۲۰ سالمه 

و ابدا اهل کینه و دشمنی نیستم 

تا بتونم به آدما کمک میکنم 

دارم رو اخلاقای بدم کار میکنم 

دوستندارم از بدبختی بقیه شاد بشم 

برعکس مامانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ سالمه و ابدا اهل کینه و دشمنی نیستم تا بتونم به آدما کمک میکنم دارم رو اخلاقای بدم کار میکنم د ...

این مادر بهت ضربه میزنه مادر خود من هم سمی بود. متاسفانه ازدواجم هم آخرش به طلاق رفت. ازش فاصله بگیر. کم کم خونه مستقل بگیر به بهانه کار یا درس خوندن یا دفتر کار یا نزدیک بودن به محل کار به هر بهانه ای... . کسایی که آسیب دیده هستن دیگران رو هم تو چاه میندازن

من ۲۰ سالمه و ابدا اهل کینه و دشمنی نیستم تا بتونم به آدما کمک میکنم دارم رو اخلاقای بدم کار میکنم د ...

فذات بشم که رو اخلاقای بدت کار میکنی من جای خواهر بزرگت. همین راه راه درسته . راه خودشناسی و خودآگاهی و ذهن اگاهی❤