2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

145 بازدید | 5 پست

سلام کسی که منو می‌شناسید اخلاق شوهرم رو میدونید شکاک د بددل شدید من بدنم ضعیف شده یعنی از داخل پوک شده بدنم هرروز از اعصاب یک مریضی میگیرم سه روز پیش کیسه بلند کردم با شوهرم یک دفعه انگار یک سطل ازم خون ریخت بیرون از کنار شلوارم همین جوری ریخت  درد هم داشتم رفتم حموم و اینا یک تیکه دوساعتی گوشت ازم جدا سد باز روز بعدش درد زیاد و یک تیکه بزرگ ازم دفع شد دیگه خونریزی کم شد و امروز کامل قطع شده حالا این شوهر بی همه کسم میگه تو از کسی حامله بودی سقط کردی خونه دوربین داره گوشی پرینت گرفته میشه بدون خودش و ننه اش هیچ جا تنها نمیرم الان من چیکار کنم خانوادم اومدن گفتم بسه ببینم نبردنم میگن زندگی کن چیکار کنم یکم بهم دلداری بدید بغض اشک داره خفم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق طلاق نداری؟ شوهرت موافقه با طلاق مهریه ات چطور چقدره و اینکه بچه داری ؟

بچه دارم حق طلاق ندارم شوهرم میگه برو کلی کجا برم کسی پشتم نیست بابام میگه ابروم و میره نمیدونم من سکته میکنم و این حرفا