2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 162889 بازدید | 880 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر خوبی عزیزم

ببخشید یه جا گفتین گوشت کوب برقی مارک براوون دارین امکانش هست بیزحمت مدل و عکسش رو بفرستین ممنون میشم خیلی دنبال مارک خوبم . دیدم مدلاش زیاده نمیدونم کدومش رنده هم داره .خدا خیرت بده

سلام خواهر خوبی عزیزمببخشید یه جا گفتین گوشت کوب برقی مارک براوون دارین امکانش هست بیزحمت مدل و عکسش ...

مدلی که من دارمmq775 هست گویا دیگه نیست تو بازار.  مدل  MQ7085 مشابه مال من هست و بیشتره امکاناتش، 

اینجا نمیشه عکس فرستاد داخل ترب سرچ کن میاره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
سلام عزیزم، مراحل پذیرش بنظر سخت میاد، الان شما چه مقطعی تدریس میکنید؟

سلام عزیزم

آره کتبیش سخته ولی مصاحبه به نظرم آسونه

من متوسطه اول تدریس میکنم

بستگی به رشته داره، بقیه همکارام باید ۲روز متوسطه اول باشن ۲روز متوسطه دوم

سلام عزیزمآره کتبیش سخته ولی مصاحبه به نظرم آسونهمن متوسطه اول تدریس میکنمبستگی به رشته داره، بقیه ه ...

کارشناسی حسابداری هستم ، پارسال شنیدم میگفتن رشته حسابداری نمیتونه شرکت کنه، شما رشته دانشگاهیتون چی بوده

کارشناسی حسابداری هستم ، پارسال شنیدم میگفتن رشته حسابداری نمیتونه شرکت کنه، شما رشته دانشگاهیتون چی ...

آزمون ۴۰۳ منظورته؟ حسابداری را برای هنرآموز حسابداری میخواستن اتفاقا

به نظرم هنرآموزی خیلی بهتره فقط۳روز میری سرکار

رشته من مهندسی شهرسازی بود

سلام گلممصاحبه دو روز متفاوته، یک روز برای تدریس میرین و یک روز دیگه برای گزینش میرین که سوالات احکا ...

سلام رفتم گزینش و ارزیابی تخصصی تموم شد

رقیبم رو دیدم اون امتیاز کتبیش از من ۹ نمره بالاتره 

خیلی کمرو و خجالتی بود ولی از نظر کار با ورد و کسل از من بهتر بود نمیدونم من قبول میشم یا اون

برام دعا کنید .

سلام رفتم گزینش و ارزیابی تخصصی تموم شدرقیبم رو دیدم اون امتیاز کتبیش از من ۹ نمره بالاتره خیلی کمرو ...

سلام امیدبه خدا ایشالله هرچی صلاحتونه اتفاق بیفته

مگه ورد و اکسل ازتون پرسیدن؟

سلام عزیزم.من چون وقت کم داشتم تخصصی ها را روزنامه ای خوندم و بلافاصله بعدش تستاشو میخوندم. حل کردنی ...

عزیزم یه سوال همه رو میشه روزنامه ای خوند یعنی هم تخصصی هم عمومی؟درصدا خوب میشه اونوقت اینطوری؟

یعنی مطالب بیشتر با تست باید یادمون بمونه؟

عزیزم یه سوال همه رو میشه روزنامه ای خوند یعنی هم تخصصی هم عمومی؟درصدا خوب میشه اونوقت اینطوری؟یعنی ...

سلام گلم، ولی خب وقتی یه مطلبیو خوندی فرداش یه مرور کن و تستاشو بخون که تثبیت بشه توی ذهنت و مجدد نزدیکای آزمون دوباره بخون.

سلام گلم، ولی خب وقتی یه مطلبیو خوندی فرداش یه مرور کن و تستاشو بخون که تثبیت بشه توی ذهنت و مجدد نز ...

آها در مورد نوع خوندن روزنامه ای باید باشه؟چون مثل دانشگاه خوندن اصلا نمیشه هیچکدومش.