2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 162952 بازدید | 882 پست
مرسی عزیزم بنظرت برای مرکز شهرها چون تعداد بیشتر میخوان نزنم مثلا اصفهان و اهواز

نزدیکترین شهر به خونتون را بزن که بعدا دردسر انتقالی را نکشی.

مرکز استانها معمولا تعداد شرکت کنندگانشون بیشتره و ترازشون هم بالاتره

من خودم ساکن مرکز استانم ولی شهر نزدیکمون را زدم، اگر مرکز زده بودم قبول نمیشدم نمره کتبیم نمیرسید

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
عزیزم ی چیز دیگه بنظرت از الان بخونم برا سال بعد مثلا همین ازمون های سال پیش یا عمومی ها چون تغییر ن ...

بله از الآن بخون، بعضی کتابا پای ثابت هرسال هستند، بعضی عمومیا و اختصاصیا مثل روانشناسی رشد،فنون تدریس، اختلالات یادگیری و...

منابع خیل سخت و فرار هستند از الان شروع کن بخون و تست بخون و تا روز آزمون چندبار مرور کن

برنامه ریزی هم حتما بکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله از الآن بخون، بعضی کتابا پای ثابت هرسال هستند، بعضی عمومیا و اختصاصیا مثل روانشناسی رشد،فنون تدر ...

مرسی عزیزدلم 😘راستی بنظرت مرکز استان بزنم بهتر نیست مثلا مرکز استان ظرفیتش بالا صدنفر هست

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️
مرسی عزیزدلم 😘راستی بنظرت مرکز استان بزنم بهتر نیست مثلا مرکز استان ظرفیتش بالا صدنفر هست

عزیزم دیگه با توجه به شرایط خودت و مسافت تصمیم بگیر

ممنون عزیزم لطف کردیدمیشه ایدیم رو بدم اون پکیج ها رو هم برام بفرستید لطفا

گلم پکیج نوین استخدام را نمیتونم ارسال کنم چون آقای مهدوی تهیه کننده پکیج داخل همه منابعشون ذکر کردن که راضی نیستند و حرامه.

به آیدی اینستاگرامشون پیام بده و ازشون بخر

یا شریکی با یه نفر داخل گروه های استخدامی بخرین،

از تجربیات خودتون و نکته های مهم بحث گروهی، تدریس، ایفای نقش رو هم بهم بگید♥️

تو همین تاپیک در جواب بعضی دوستان توضیح دادم، خوندی؟

گلم پکیج نوین استخدام را نمیتونم ارسال کنم چون آقای مهدوی تهیه کننده پکیج داخل همه منابعشون ذکر کردن ...

هزینه اش زیاده بعد ذکر کردن که شریکی هم بخرید راضی نیستیم

مطالبی که کانالای رایگان میذارن به نظرتون جای این پکیج رو‌ میگیره؟

هزینه اش زیاده بعد ذکر کردن که شریکی هم بخرید راضی نیستیممطالبی که کانالای رایگان میذارن به نظرتون ج ...

بله

سلام ممنون از مطالب مفیدتون 

صفحات اول رو خوندم ولی استرس مصاحبه دارم میشه یه کم از روند بگین؟

مثلا نماز جمعه و راهپیمایی نرفته باشیم راستشو بگیم یا الکی بگیم رفتیم

سلام ممنون از مطالب مفیدتون صفحات اول رو خوندم ولی استرس مصاحبه دارم میشه یه کم از روند بگین؟مثلا نم ...

سلام گلم

مصاحبه دو روز متفاوته، یک روز برای تدریس میرین و یک روز دیگه برای گزینش میرین که سوالات احکام و سیاسی میپرسن، من نمیگم دروغ بگین ولی اینجور که دیدم اکثریا راستشو نمیگن، مسیر راهپیمایی میپرسن، اسم امام  جمعه ، اینکه نماز جمعه چجوریه خطبه هاش چجوریه، نمازش چجوریه، از بعضیا درباره خطبه های آخرین نمارجمعه پرسیده بودن، اگر میتونی حداقل نماز جمعه های این ماه را برو.درباره حجاب خیلی سوال میپرسن اینقدر به یه سوال گیر میدن که یه سوتی بگیرن حواست باشه ترفندشون اینه، درباره وضعیت حجاب جوونا اینکه نظرت درباره لباسای خارجی که تصویر و متن دارن چیه، ازمن درباره چنداثر تاریخی شهرمون پرسیدن، چند اثر هنری ایرانی را گفت نام ببر، احتمالا امسال درباره جنگ و نظر رهبر بپرسن، پارسال بیشتر درباره انتخابات بود، نظر رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و...

آخرین سخنرانی رهبری گوش کن، فرق ولایت فقیه و مرجع تقلید چیه، آخرین انتخاباتی که شرکت کردی تاریخش کی بود، یه صفحه روخوانی قرآن و ویژگی خوب و بد دوستات چین، ویژگی خوب و بد خودت چیاهست و...

حدود یک ساعت و نیم سوال میپرسن، و از قصد سعی میکنن بهم بریزی، به خودت شک کنی بعد هر سوال هی میگن مطمئنی؟ اگر دروغ بگی تو تحقیقات محلی لو میری( درصورتیکه تو تحقیقات محلی درباره جواب سوالات شما تحقیق نمیکنن)، شما باید بتونی خشم و استرس خودت را کنترل کنی، آرامش داشته باشی، مِن مِن نکن، به زبان بدنت دقت میکنن، 

توی گروه های استخدامی عضو باش ، بچه های شهرهای دیگه درباره سوالاتشون میگن تقریبا سوالات کل کشور هرسال یه مدله شاید یکم تفاوت داشته باشن