2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 162952 بازدید | 882 پست
آها در مورد نوع خوندن روزنامه ای باید باشه؟چون مثل دانشگاه خوندن اصلا نمیشه هیچکدومش.

با هر روشی که خودت اوکی هستی بخون، من خودم روزنامه ای میخوندم چون وقت کم داشتم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
بله عملی باید درخواستاشونو انجام میدادیم

عزيزم مثلا سوالاي وورد يا اكسل رو چندتاش رو يادته بگي؟

بعد سوالاش پيشرفته بود يا نه در همون حد مقدماتي؟

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مثلا سوالاي وورد يا اكسل رو چندتاش رو يادته بگي؟بعد سوالاش پيشرفته بود يا نه در همون حد مقدمات ...

در حد مقدماتی مثلا یه کارنامه درست کنید یا لوح تقدیر درست کنید 

سلام استارتر عزیزمدارک امتیاز اور چیا ببریم ؟

سلام

لیست کاملش توی گروه های استخدامی سرچ کن

مدرک بسیج چه عادی چه فعال، هرچی لوح تقدیر مسابقات داری ، اگر توی مسابقات ورزشی مقام استانی وکشوری داری ، مقاله و کتاب اگر نوشتی، گواهی فعالیت توی خیریه، گواهی فعالیت توی کارهای عام المنفعه و...

بله میتونم بپرسم شما چیا بردین ؟

من کلی لوح تقدیر اط زمان مدرسه بردم ولی فقط دوتاشو قبول کردن، امضای مدیرکل یا استاندار و وزیر اینا باید پای لوح تقدیرا باشه، سابقه بسیج بردم، دیگه یادم نیست

این تاپیک رو برا من زدی فک کنم.امروز داشتم فک میکردم با دوتا بچه اصن میتونم درس بخونم و آزمون شرکت ک ...

سلام شما امسال ازمون شرکت کردین؟ 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

سلام عزیزم ، بنظرتون اخر سال ۱۴۰۴ یااول ۱۴۰۵ باز ازمون هست یا دیگه تموم‌شد؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

سلام عزیزم ، بنظرتون اخر سال ۱۴۰۴ یااول ۱۴۰۵ باز ازمون هست یا دیگه تموم‌شد؟

سلام عزیزم.

والا من فکر میکنم برگزاربشه چون هرسال تعداد خیلی زیادی بازنشست میشن،،،  ولی خب بستگی به نظر تصمیم گیرندگان بالا داره.

سلام عزیزم خوبی؟

من با اینکه مطمئن نیستم آزمونی برگزار بشه یا نه میخوام از الان شروع کنم روزی دو سه ساعت درس بخونم.چون شاغلم میترسم بعدا آزمون بیاد و من نتونم به بقیه برسم.به نظرت منطقیه؟؟

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

سلام عزیزم خوبی؟من با اینکه مطمئن نیستم آزمونی برگزار بشه یا نه میخوام از الان شروع کنم روزی دو سه س ...

سلام گلم

بله کار منطقی و درستیه، خیلیا از الآن شروع میکنن

سلام گلمبله کار منطقی و درستیه، خیلیا از الآن شروع میکنن

سلام من اتفاقی تاپیکتونو دیدم 

میخواستم نظرتون رو بپرسم من دیپلم دارم و ۳۰سالمه وحدودا۱۱سالی میشه ازش گذشته به نظرتون میشه پیام نور رشته علوم تربیتی بخونم و بعدازمون شرکت کنم و معلم بشم؟

دیر نیست؟ پیام نور ارزشی داره؟ و اینکه تو هر آزمون چند نفر رو قبول میکنن؟

سلام من اتفاقی تاپیکتونو دیدم میخواستم نظرتون رو بپرسم من دیپلم دارم و ۳۰سالمه وحدودا۱۱سالی میشه ازش ...

سلام عزیزم. بله پیام نور ارزش داره تو آزمون استخدامی نوع دانشگاه مهم نیست حتی معدل هم مهم نیست.

شما اگر شروع کنید ۵ساله دیگه لیسانس میگیری، تا اون موقع اصلا معلوم نیست آزمون آموزش پرورش باشه یا نه، ممکنه باشه ممکنه نباشه

پس به نظرم یه رشته ای بخون که تو بیشتر آزمون استخدامیا جذبش کنن مثلا هم بانک بخواد هم شهرداری هم آموزش پرورش هم تامین اجتماعی و...

دفترچه های اینارا دانلود کن ببین کدوم رشته ها عمومیت داره تو آزمون استخدامی

مثلا یادمه رشته های مدیریت یا آمار یا حسابداری تو اکثر آزمونا میخواستن الانو نمیدونم. دفترچه ها را چک کن

تعداد هم سال به سال متغیره مثلا ظرفیتای آموزش پرورش پارسال زیاد بود امسال کم بود

سلام عزیزم. بله پیام نور ارزش داره تو آزمون استخدامی نوع دانشگاه مهم نیست حتی معدل هم مهم نیست.شما ا ...

ممنون ازتون که وقت گذاشتین و جواب دادین چشم حتما از راهنمایی هاتون استفاده میکنم