2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 162952 بازدید | 882 پست
درست میگید واقعا باید زمان میذاشتم؛ اصلا سال دیگه بنظرتون آزمونی هست من دوسه ساله دارم آزمون میدم و ...

بله من فکر میکنم آزمون باشه ولی خب بستگی به اوضاع مملکت هم داره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
برای مصاحبه یه روز باید برین تحویل مدارک و انجام معاینات پزشکی(قد و وزن و فشار و چشم واینا) و هرچی ل ...

سلام خسته نباشید خیلی خیلی ممنون از توضیحاتتون ببخشید من منابع اصلی رو میخوام ولی پیدا نمیکنم میشه برام بفرستید شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خسته نباشید خیلی خیلی ممنون از توضیحاتتون ببخشید من منابع اصلی رو میخوام ولی پیدا نمیکنم میشه ب ...

سلام گلم. منابع اصلی خیلی زیادن من متاسفانه چون حجمشون زیاد بود از رو گوشیم پاک کردم.

داخل صفحه‌اول تاپیک آدرس چندتا کانال ایتا و تلگرام گذاشتم خودم منابعو از داخل اونا دانلود کرده بودم.

وقتی‌عضو کانال شدی روی‌سرچ یا ذره بین بالا بزن و اسم‌کتاب‌بنویس. هر چی درباره اون باشه برات میاره

سلام گلم. منابع اصلی خیلی زیادن من متاسفانه چون حجمشون زیاد بود از رو گوشیم پاک کردم.داخل صفحه‌اول ت ...

مرسی ازت ببخشید برا مصاحبه من خیلی استرس دارم .مثلا رواخوانی قران چطوری میگن بخونیم

مرسی ازت ببخشید برا مصاحبه من خیلی استرس دارم .مثلا رواخوانی قران چطوری میگن بخونیم

اتفاقا به نظرمن مصاحبه راحتتره. پکیج های‌مصاحبه زیاد هست بخون و نکاتشون را رعایت کن ان شالله قبول میشی

میگن یه صفحه از قرآن باز کن و دوتا آیه را بخون و‌ معنی کن. البته من خودمم تو معنی مشکل داشتم ولی خب سعی کردم امتیاز بقیه قسمتا را بگیرم

توی آزمون ۱۴۰۳ امتیاز بومی بودن برای ساکنان شهرستانا درنظر گرفته بودن ولی مراکز استانا امتیاز بومی ن ...

سلام عزیزم میگم میشه روش مطالعه ی منابع تخصصیت رو بگی من رشتم کامپیوتره و تخصصی ها هم ۸ تا درس ۴۰۰ صفحه ایه که واقعیت تو دانشگاه این‌ها رو به ما تدریس نکردند ‌خواستم بدونم شما به شیوه دانشگاه درس خوندی یعنی همه چیز رو حفظ کردی یا مثلاً روزنامه‌وار خوندی بعد رفتی تست زدی برای تخصصی‌ها بیشتر منظورم هست اینکه من می‌خوام هنرآموزی کامپیوتر شرکت کنم امتیاز بومی ندارم چون شهرهای اطرافمون می‌خواد هر شهری هم فقط یه دونه

سلام عزیزم میگم میشه روش مطالعه ی منابع تخصصیت رو بگی من رشتم کامپیوتره و تخصصی ها هم ۸ تا درس ۴۰۰ ص ...

ححالا نمی‌دونم دبیری کار و فناوری چطوریه ولی مثلاً رشته من سوال‌های حل کردنی زیاد داره

سلام عزیزم میگم میشه روش مطالعه ی منابع تخصصیت رو بگی من رشتم کامپیوتره و تخصصی ها هم ۸ تا درس ۴۰۰ ص ...

سلام عزیزم.

من چون وقت کم داشتم تخصصی ها را روزنامه ای خوندم و بلافاصله بعدش تستاشو میخوندم. حل کردنیا را هم روزنامه ای خوندم، توی آزمون هم دوسه تا مساله کلا اومده بود.

به روش دانشگاهی اصلا نمیشه خوند چون مطالب زیادن و ذهن خسته میشه

کتابایی هم که ما برای کاروفناوری خوندیم اصلا تو دانشگاه نداشتیم ولی دیگه مجبوری خوندم. حتما برنامه ریزی کن برا درس خوندنت

اتفاقا به نظرمن مصاحبه راحتتره. پکیج های‌مصاحبه زیاد هست بخون و نکاتشون را رعایت کن ان شالله قبول می ...

یعنی من باید یه صفحه باز کنیم بخونیم حالا تو خوندنش بعضیهاشو اشتباه بخونیم چی میشه؟یعنی معنیش از خودمون باید بگیم؟

یعنی من باید یه صفحه باز کنیم بخونیم حالا تو خوندنش بعضیهاشو اشتباه بخونیم چی میشه؟یعنی معنیش از خود ...

بله یا خودش میگه فلان صفحه، یا خودت رندوم باز میکنی

برای هر غلط نمره کم میکنه دیگه مثلا هر غلط یه نمره

سلام استارتر ممنون بابت تاپیکت امیدوارم همیشه موفق باشیمن آزمونم خداروشکر خوب بود میخوام از الان شرو ...

سلام گلم، خداراشکر که خوب بوده

صفحات اول تاپیک درباره مصاحبه کامل توضیح دادم.

من چندتا از کلیپای آموزش مصاحبه تخصصی نوین استخدام را دیدم خوب بود، میتونی به پیج اینستاگرامشون پیام بدی یا از یه نفر که قبلا خریده بخری، نکته برداری کن حتما

برای گزینش هم جزوه تو نت زیاد هست، هر چی بدستت رسید بخون،  دقیقا یه هفته بعد از اعلام نتایج فراخوان میشین و بعضیا اول گزینش میرن بعضیا مصاحبه تخصصی

سلام استارتر ممنون بابت تاپیکت امیدوارم همیشه موفق باشیمن آزمونم خداروشکر خوب بود میخوام از الان شرو ...

توی اولین صفحه تاپیک چندتا کانال معرفی کردم یکیش مخصوص دبیری کاروفناوری هست، داخل اونجا چندتا کلیپ هست خیلی عالی طرح درس نوشتن را توضیح داده حتما سرچ کن و ببین