2777
2789
عنوان

افزایش انزیم کبدی تو بارداری

130 بازدید | 20 پست

کسی تجربش رو داشته؟؟ هفته ۲۱ هستم.. هیچ علائمی هم ندارم... یکبار ازمایش دادم بالا بود دوباره که ازمایش دادم پایین امده بود... میترسم دوباره بالا بره

تجربه داشتم دقیقا مثه خودت 

بار اول بالا بود بار دوم آزمایش دادم درست بود 

جایی که بار اول آزمایش دادم معتبر نبود 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

من انزیم داشتم و بابتش دارو میخوردم یعنی زجر عالم رو کشیدم

دچار مسمومیت بارداری شدم و خارشی که نمیتونم وصف کنم با کورتون هم قابل کنترل نبود یعنی ۴ ماه اخر شکنجه شدم هر لحظه

مزتب چکش کن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انزیم داشتم و بابتش دارو میخوردم یعنی زجر عالم رو کشیدمدچار مسمومیت بارداری شدم و خارشی که نمیتون ...

بعد بچه ت دچار اگزما و خارش نشد؟

من الان کهیر دارم خارش رو با دارو کنترل میکنم  دکتر گفت احتمال زیاد بچه ت هم درگیر بشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
من از بس خودم و خاروندنم بعد فهمیدم دچار آنزیم بالا کبدی هستم زایمان کردم

بچه تون دچار حساسیت نشد؟

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
بعد بچه ت دچار اگزما و خارش نشد؟من الان کهیر دارم خارش رو با دارو کنترل میکنم دکتر گفت احتمال زیاد ...

نه حساسیت به جفته که مادر داره اصلا بچه درگیر نمیشه

حتما داروهاتو بخور

من به جوری عذاب کشیدم قید بچه دوم رو زدم کلا

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
نه حساسیت به جفته که مادر داره اصلا بچه درگیر نمیشهحتما داروهاتو بخورمن به جوری عذاب کشیدم قید بچه د ...

خداروشکر مشکلی نداشت

البته من از قبل بارداری کهیر داشتم  الان دکترم میگه احتمالا بچه درگیر بشه خیلی براش ناراحتم اگه خدایی نکرده دچار بشه

من سر بچه اولم کهیر میزدم ولی بچه ام سفید و بلوری بود

ان شاءالله  در پناه خداوند و زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه