اناردون۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 147 عنوان فرهنگیان قبول شدم انصراف بدم یا نه معلم ها 949 بازدید | 35 پست چیکار کنم ؟دبیری علوم اجتماعی آوردم از ۳۰ سال تعهد خدمت و صبح ساعت ۷ پاشدن و شاغل شدن دائمیش میترسم.مثلا اینکه اگه نخوای یه سال کار نکنی نمیتونی و تعهد داری و مثل برده ها.انصراف بدم به نظرتون؟انصراف اگه بدم گزینه بعدیم روانشناسی دانشگاه دولتی هست که میدونم میارم.معلم ها هم اگه هستن و راهنمایی کنن ممنون میشم دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق. برام صلوات بفرست. 1403/06/07 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namam عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 3223 هردوتاش خوبه ببین علاقت چیه کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
roseegol عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6709 فقط و فقط به خودت بستکی داره که ایا به این شغل و مسیرش علاقه داری یا نهعلاقه داشته باشی خیلی خوب و شیرینه براتاگه نه که لحظه لحظه اش عذابه براتبه حقوق چندرغاز دانشجوییش هم توجه نکن فقط ببین علاقه داری یا خیر. I'll be someone that No one thought I could be ;) Be special like MOON :)💫🌌
raha_mmm عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 3560 هرکاری بکنی باید هفت صبح بیدار بشیمعلم ها حداقل تابستون تعطیلی دارنولی بقیه شغل ها تو تابستون فقط ده روز مرخصی داری متاهل
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 20910 عوضش آیندت تکمیله و خیالت راحتهتابستونم حقوق داری.در مواقع خدایی نکرده بیماری چیزی هزینت نصف میشهپنجشنبه و جمعه تعطیلیکل روز نیست همش ۵ ساعتهمرخصی زایمان و..داریزمان دانشگاه حقوق میگیریو.. هنوز ارزش داری خیلی برام ...
پریا28ساله عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 255 مبارکت باشه عزیزم، منم پارسال معلم شدم اما به روشی دیگر ازمون استخدامی دادم بعد از گرفتن ارشد مهندسی وارد این حیطه شدم ، قطعا مزایای خودشو داره و امنیت شغلی خوبی هم داری همینم که دوره دانشجویی حقوق میگیری خودش خیلیه...بنظرم انصراف نده اینو یکی میگه که اول گفت مهندس میشم نه معلم و آخر باز معلم شد
shahrefarangggg عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1915 معلمی کار عشقه همه اون شرایطم داره که برای کسی که عاشق کارش باشه به چشم نمیاد من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
اناردون۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 147 هرکاری بکنی باید هفت صبح بیدار بشیمعلم ها حداقل تابستون تعطیلی دارنولی بقیه شغل ها تو تابستون فقط ده ... اگه نرم فرهنگیان شاغل نمیشم شاید مثلاً تا ارشد روانشناسی بخونم بعد کلینیک اینا برم اونم تفریحی دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق. برام صلوات بفرست.
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1790 تعهد به خدمتش دوبرابر سال های تحصیل در دانگشاه، یعنی ۸ سال هستنه ۳۰ سالبعد ۸ سال ازادی،میتونی بمونی،میتونی بریکه بنظرم هیشکی نمیره چون حقوق داری چرا ول کنی😂
19raha عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 21407 مبارکت باشه عزیزم، منم پارسال معلم شدم اما به روشی دیگر ازمون استخدامی دادم بعد از گرفتن ارشد مهندسی ... دقیقا منم میگفتم روانشناس میشم ن معلم درآخر روانشناسی شدم ک معلم شد دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
shahrefarangggg عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 1915 اگه نرم فرهنگیان شاغل نمیشم شاید مثلاً تا ارشد روانشناسی بخونم بعد کلینیک اینا برم اونم تفریحی تا اونموقع هم که ارشد تموم بشه بازار این رشته هم اشباع میشه من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
اناردون۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 147 مبارکت باشه عزیزم، منم پارسال معلم شدم اما به روشی دیگر ازمون استخدامی دادم بعد از گرفتن ارشد مهندسی ... شما راضی هستی الان؟سختت نیست سر کار رفتن؟یا اینکه مثلاً شاغل بودن؟ من اگه نرم فرهنگیان یا خونه دار میشم یا مثلاً روان میخونم گاها کلینیک میرم دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق. برام صلوات بفرست.
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 1790 اگه نرم فرهنگیان شاغل نمیشم شاید مثلاً تا ارشد روانشناسی بخونم بعد کلینیک اینا برم اونم تفریحی خب چه کاریه،یعنی فقط دنبال مدرکی؟من دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه
اناردون۲۸ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 147 تعهد به خدمتش دوبرابر سال های تحصیل در دانگشاه، یعنی ۸ سال هستنه ۳۰ سالبعد ۸ سال ازادی،میتونی بمونی، ... بعد ۸ سال شنیدم راحت نمیشه خارج شد دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق. برام صلوات بفرست.