2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول شدم انصراف بدم یا نه معلم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 35 پست
دقیقا منم میگفتم روانشناس میشم ن معلم درآخر روانشناسی شدم ک معلم شد

واقعاً ؟

چرا روانشناسی رو ادامه ندادید؟

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونموقع هم که ارشد تموم بشه بازار این رشته هم اشباع میشه

بعد به نظرتون مثلاً بعد چندین سال کار کردن اینطور نیست که حقوقش کمه و جای پیشرفت نداره؟ این اذیتتون نمیکنه ؟

مثلاً اینکه یه سری مشاغل دیگه یکم دیر به درآمد میرسه ولی حقوق بیشتر و کار راحت تر داره مثلا همین روانشناس شدن و اینا 

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

من دانشجوی روانشناسی بودم ولی دوباره کنکور شرکت کردم و فرهنگیان قبول شدم. تعهد خدمت ۸ ساله. بعد از اون می‌تونی انصراف بدی. قبلش هم می‌تونی ولی خب باید جریمه بدی. فرهنگیان خوبیش اینه که درآمد ثابت داری. من دوست داشتم یه درآمد ثابت داشته باشم که خیالم راحت باشه و در کنارش کارهای دیگه‌ای که دوست دارم رو هم انجام بدم. 

دقیقا منم میگفتم روانشناس میشم ن معلم درآخر روانشناسی شدم ک معلم شد

بعد به نظرتون مثلاً بعد چندین سال کار کردن اینطور نیست که حقوقش کمه و جای پیشرفت نداره؟ این اذیتتون نمیکنه ؟

مثلاً اینکه یه سری مشاغل دیگه یکم دیر به درآمد میرسه ولی حقوق بیشتر و کار راحت تر داره مثلا همین روانشناس شدن و اینا 

میشه بپرسم چرا ادامه ندادید اومدید سمت معلمی و اینا و الان راضی هستید یا نه

شما راضی هستی الان؟سختت نیست سر کار رفتن؟یا اینکه مثلاً شاغل بودن؟ من اگه نرم فرهنگیان یا خونه دار م ...

نه خوبه مشخص نیس زندگی چطور جلو میره برا منی که یه مجرد 28 ساله هستم الان معلمی قشنگترین داراییمه و واقعا به روحیاتمم میخوره ..و اینکه قرارم نیست همیشه صبح زود پاشی مثلا من مدرسه ام ثابت ظهر بود بیشتر فک کن

واقعاً ؟چرا روانشناسی رو ادامه ندادید؟

بله

اگ میخوای روانشناسی بخونی باید بااین دید بهش نگاه کنی ک پایین مدرک دکتری هیچی نیستی ارشدمو خوندم و دفاع کردم دیگ حال ادامه دادن برای مقطع دکتری نداشتم

ازمون استخدامی شرکت کردمو قبول شدم الانم معلمم

روانشناسی عشق و صبر و پشتکار میخواد،خیلی چیزا یادگرفتم ولی زیر دکتری نمیتونی ب عنوان منبع درامد بهش نگاه کنی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من دانشجوی روانشناسی بودم ولی دوباره کنکور شرکت کردم و فرهنگیان قبول شدم. تعهد خدمت ۸ ساله. بعد از ا ...

شما چی قبول شدید 

خواهر منم ۸۶۰۰ قبول نشد

من هشت هزار و نهصد و خورده ای بود تراز کلم

یعنی نزدیک ۹ هزار 

آره خب مناطق فرق داره

بعد به نظرتون مثلاً بعد چندین سال کار کردن اینطور نیست که حقوقش کمه و جای پیشرفت نداره؟ این اذیتتون ...

روانشناسی راحت نیس عزیزم درسته با مدرک دکتری درامدش اصلا قابل مقایسه با معلمی نیست ولی تاابد باید در تلاش برای مطالعه و کشف اطلاعات تازه باشی چون روانشناسی ی رشته جدیده و ب اندازه تمام ادم های کره ی زمین نظریه وجود داره هرشغلی ک درامدش بیشتره ب طبع زحمتشم بیشتره ولی اگ از پسش برمیای قطعا روانشناسی اما اگ ی شغل کم دردسرتر بخوای و سریعتر بخوای ب حقوق برسی معلمی

بازهم علاقه حرف اولو میزنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤