2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول شدم انصراف بدم یا نه معلم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 35 پست
بعد به نظرتون مثلاً بعد چندین سال کار کردن اینطور نیست که حقوقش کمه و جای پیشرفت نداره؟ این اذیتتون ...

دیر به درآمد میرسه ولی الان که جمعیت تحصیل کرده ها زیاده و هر سال کلی فارغ التحصیل داریم که میخان وارد بازار کار بشن و درصدیشون موفق نمیشن  یا مرتبط نیستن چون بعضیا اشباع شده، رشته روانشناسی هم بعید نیس دیر یا زود اشباع بشه ...پس تنها با این فرض نمیشه پیش رفت باید همه جوانب رو در نظر گرفت، بعدم میگم که معلمی کار عشقه...حالا زرنگ باشن خیلیییی دیگه آقایون میتونن کار دوم هم داشته باشن اما برا خانوما لزومی نداره.. بعد ازدواج کلی دغدغه جلو پات قرار میگیره که دیگه وقت نمیکنی کار دوم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،منم شرایط مشابه داشتم .الان به انصراف فک میکنم.رشتمم ریاضی بود شما آخرش ثبت نام کردین؟

اگه منظورتون فرهنگیانه بله ثبت‌نام کردم. 

شما از کجا می‌خوای انصراف بدی؟