2777
2789
عنوان

مستاجرمون نمیره

165 بازدید | 25 پست

میشه دعا کنید مستاجرمون یه خونه پیدا کنه و بره سر موهاش واقعا نه حوصله دادگاه و شکایت دارم نه وقتشو

آخر شهریور موعد تخلیشه میگه نمیرم ما ۱۵ روز هم اضافه بهش وقت دادیم میگه میخوام بمونم

ما بخاطر جور کردن پولش ماشینمون فروختیم بعد آقا به خودش زحمت نمیده حتی بره دنبال خونه

واقعا اعصابم خورده همسرم از من بدتر هی میگه ماشین فروختیم حالا اگه نره چی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

مگه میتونه نره؟ مگه شهر هرته؟

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میتونه نره؟ مگه شهر هرته؟

چه میدونم به همسایه ها و املاکی کفته عمرا خالی کنم

من سنم بالاست و از این حرفا 

امیدوارم خالی کنه

کاملا درکت میکنم خونه مامان منم همین بود پیرمون دراومد تا بره ! درو رومون باز نمیکردن تلفنم میزدیم جواب نمیدادن یا با پررویی میدادن ... بخدا به بعضیا خوبی نیومده فقط میتونی اولا با مهربونی به زبون بگیریشون یا ببین تو قرارداد جریمه اگر نوشتین بترسونیشون ...

چه میدونم به همسایه ها و املاکی کفته عمرا خالی کنممن سنم بالاست و از این حرفا امیدوارم خالی کنه

نهایت میری شعبه دادگاهی حل اختلافی چیزی

دستور تخلیه میگیری پرتش میکنی بیرون

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
انشالله می‌ره توکلتون به خدا باشه،ولی بگین نری شکایت می کنیم

سنش بالاست واقعا خودم فقط بهش گفتم بهتره باهم حلش کنیم

ولی به املاکی گفتیم اونم بهش گفت ولی میگه اصلا محل نداده گفته منکه نمیرم

کاملا درکت میکنم خونه مامان منم همین بود پیرمون دراومد تا بره ! درو رومون باز نمیکردن تلفنم میزدیم ج ...

جریمه روزی ۵۰۰ تومنه 

تا اینجا خیلی محترم بودن تا حرف تخلیه شد یهو شدن یه آدم دیگه

امیدوارم سرموعدش تخلیه کنه

همسایه ما هم نمیرفت ۳سال همین طوری گذشت تا صابخونه گفت شکایت میکنم

زنگ‌میزد به ما میگفت شما شاکی‌شدین خیلییی ازار داشتن خیلییی

تیکه تیکه پول پیشش رو گرفهه بود از صاحبخونه ۱۰میل مونده بود میگفت نمیرم اخرش با نهایت بی ادبی و فحاشی رفتن

چرا میخواد بیشتر بمونه پرسیدین ؟ 

اگر نرفت نرخ اجاره رو ببرین بالا

بگید موعد قرار داد اجارمون با شما تموم شده از حالا به بعد اگر میخواین اینجا باشین باید طبق نرخ جدید اجاره بدید

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

همسایه ما هم نمیرفت ۳سال همین طوری گذشت تا صابخونه گفت شکایت میکنمزنگ‌میزد به ما میگفت شما شاکی‌شدین ...

وااای خدا کنه کار به اونجاها نکشه

دوست دارم با خوشی برم خونه خودم نه با جنگ و استرس

چرا میخواد بیشتر بمونه پرسیدین ؟ اگر نرفت نرخ اجاره رو ببرین بالابگید موعد قرار داد اجارمون با شما ت ...

میگه ما به بنگاهی گفته بودیم جایی رو میخوایم که چندسال بشینیم

میگم خب به من که نگفتی ، من روز قرارداد بهش گفتم این خونه رو برای زندگی میخوام اگه پولم کم نبود اصلا اجاره نمیدادم

میگه ببرید بالا ولی من بشینم 

از طرفی ما خونه خودمون برای کار شوهرم فروختیم ماشینمون هم دادیم مدل پایین گرفتیم که فقط امسال برم خونه ای که دوسش دارم

نمیتونم خودم برم اجاره که اون راحت باشه