2777
2789
عنوان

مستاجرمون نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست
چمدون ببر بگو خونه ندارم‌موئد قرارداد تموم شده اومدم خونم

وای فکر کردن بهش استرس میده بهم

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
وااای خدا کنه کار به اونجاها نکشهدوست دارم با خوشی برم خونه خودم نه با جنگ و استرس

وای منم ترسوندی ک 

ماهم ۳ ماهه خونه خریدیم پول کم بود دادیم رهن اومدیم تو خونه بابام توی یه اتاقش دومتر جای نشستن داریم اگه مستاجرمون نره چی.....😰😰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه ما به بنگاهی گفته بودیم جایی رو میخوایم که چندسال بشینیممیگم خب به من که نگفتی ، من روز قرارداد ...

خب همون 

باید بهانه جور کنید که بره

مگه قرار داد یه ساله ننوشته؟

موعدش که تموم شد مبلغ اجاره رو خیلی ببرید بالا که خودش اعتراض کنه

یا اینکه برید حکم تخلیه بگیرید

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

وای منم ترسوندی ک ماهم ۳ ماهه خونه خریدیم پول کم بود دادیم رهن اومدیم تو خونه بابام توی یه اتاقش دوم ...

دو سه ماه زودتر بگید بهش

امیدوارم دچار این مشکل نشید استرسش داغون میکنه ادمو

از شکایت و پرداخت جریمه بترسونش

باید به املاکی بگم بگه بهش اینقدر هم خودشو میزنه به مظلومیت مرد گنده من نمیتونم باهاش همکارام بشم سریع دلم میسوزه

همسرمم همش میگه دلت به حال خودمون نمیسوزه

خب همون باید بهانه جور کنید که برهمگه قرار داد یه ساله ننوشته؟موعدش که تموم شد مبلغ اجاره رو خیلی بب ...

اون از خداشه بشینه 

یه سال نوشته

به بنگاهی گفته حکم تخلیه سه ماه زمان میبره برن بگیرن

با وکیلمون حرف زدیم گفت پولتون که حاضره یه ماهه براش میگیرم

حالا قراره املاکی فردا بگه بهش

باید به املاکی بگم بگه بهش اینقدر هم خودشو میزنه به مظلومیت مرد گنده من نمیتونم باهاش همکارام بشم سر ...

ببین راه داره 

شما باید بگی اگر بلند نشی میرم شکایت دادگاه اونجا هم بعد از کسر جریمه روزانه از پول پیشت تازه باید پول پیش رو صندوق دولت بریزم که دولت هم باز از پول پیش کسر میکنه عملا هم مجبوری بلند بشی هم کلی از پول پیشت از دست میره پس نزار کار به شکایت بکشه که جفتمون ضرر میکنیم

اون از خداشه بشینه یه سال نوشتهبه بنگاهی گفته حکم تخلیه سه ماه زمان میبره برن بگیرنبا وکیلمون حرف زد ...

بله حکم تخلیه زمان میبره اما مستاجر اینو در نظر نمیگیره شما هم میتونی اذیتش کنی بابا پول پیش

ببین راه داره شما باید بگی اگر بلند نشی میرم شکایت دادگاه اونجا هم بعد از کسر جریمه روزانه از پول پی ...

راهشو همسرم میدونست با همین تهدیدش کردیم ولی باز میگفت من پیرم کلا همش سعی میکنه با حرفاش احساساتیمون کنه که دلمون بسوزه

حالا فردا قراره جدی باهاش صحبت کنن که اگه همون تاریخ هم نتونست تا دو هفته بعدش خالی کنه

امیدوارم مشارکت امیز حل بشه

بله حکم تخلیه زمان میبره اما مستاجر اینو در نظر نمیگیره شما هم میتونی اذیتش کنی بابا پول پیش

ممنون از راهنماییتون عزیزم