2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 16782 بازدید | 196 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم. منم دختر بزرگم ۱۹ سالشه....ولی بااییین شرایط شوهرش نمیدم..تو هم مثل من اول راهو اشتباه کردی..اشتباه رفتی ..همین اول که برای باقی پول حلقه و چیزای پیش پا افتاده الم شنگه در میاوردن..باید این دندون لق و میکندی دورسرت تاب میدادمینداختی دور....الان هم اگه وارد این زندگی نکبتبار بشی فقط باید بسوزی و بسازی.پدرشوهرت مثل پدرشوهر من خبببلی موزیه...پدری که کبودی گردن پسرشو نمایان میکنه یک الدنگ به تمام معناست....من ندیده و نشناخته قسم میخورم اگه عروس بشی.اینا نمیزارن مستقل بشی وتا آخر عمر باید تو یکی از اتاقشون زندگی کنی..نمیزارن مستقل بشی....وپدر شوهرت میشماره که شما در طی هفته چندبار میری حموم...دخترم، این زندگی از اون زندگیاست که باید با هزار نفر هر روز بجنگی...اعصاب و روانتو باید بزاری وسط. ...اینا که از همون اول

خودشونو نشون دادن چرا مثل من نفهمیدی و تمومش نکردی..مواظب خودت باش تو دوران عقد نامزدی به هیچ عنوان با شوهرت رابطه ی.خیلی عذر میخام(ج..ن..س.ی)نداشته باشی.به جان خودم این پدر شوهر ازت دستمال شب زفاف میخاد.خیلی مواظب خودت باش.

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

😂😂😂😂😂مزرعه رفتید جای گلستان😂😂😂

آره چون سوار تراکتور بودیم و گوشمون چیزی رو نمشنید..عقلمونم کار نمیکرد      

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

آره چون سوار تراکتور بودیم و گوشمون چیزی رو نمشنید..عقلمونم کار نمیکرد

😂😂😂

ان شاالله خدا دل آروم بده بهت عزیزم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
😂😂😂ان شاالله خدا دل آروم بده بهت عزیزم

ممنون گلم...

الهی بهترینها نصیبتون بشه

ما رابطه رو کامل داشتیم باهم 🫠🫠🫠😔

اینا که این اخلاق گند رو دارن..شوهرت ۱۰ تا آقابالاسرداره.به ۱0 نفر باید جواب پس بده..چرا خودتو بیچاره کردی...اونم با این پدر شوهر بی آبرو...خودتو آماده کن برای تبعاتش

شوهراتون حکم هویج رو دارن یا کاهو یا سیب زمینی؟؟؟؟به چی تکیه کردید؟؟؟؟مردی نمیبینیم ما تو داستاناتون

بقیه خریدای عقدم باپول شوهرم بود 

شوهرم خیلی راه اومد باهامون خیلیم مالی کمک کرد 

به خانوادش محل نمیده چیزی بهم بگن کلشونومیکنه، مثل شوهراین خانوم هویج نیست ببینه هیچی نگه