2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 16782 بازدید | 196 پست

دیگه مامانم گفت تا اینا مشاوره نرن من دخترم و بهتون نمیدم شوهرمم گفت من مشاوره نمیام دخترت و نده ماهم پا شدیم رفتیم چند روز بعدش شوهرم افتاد به بخشید و این حرفا من اصلا جواب نمی‌دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هرچی در میاره خرج من می‌کنه

چی خرجت میکنه؟

بگو جای خرجا بره زندگیتون خرج منه مجبور نباشه زبونشو ببر تو گوشش

باباش تو سرتون بزنه

دو تا توسری خور و شما هم ک جلو خانوادش ادب نداری

به چه درد میخوره این زندگی ک هنو زیر سقف نرفتید انقد خودتونو خانوادتون بهم بی احترامی کردید،؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

هلال اینو نگفتم 

مادر شوهرم ۵ روز رفته بود روستا با دخترش بعد من رفتم خونشون آشپزی و من میکردم .. بعد پدر شوهرم بهم گفته بود لباسام و بشور و اتو کن منم خیلی بدم اومد این کارو انجام ندادم 

بعد همون شب گفت تو لباسای من و نشستی لباسای من و اتو نکردی فلان نکردی ... 

بعد میگفت تو وظیفته ظرف بشوری 

ازون دعوا که گذشت ۱۰ روز بعدش مادر شوهرم بهم زنگ زنگ منم هرچی تو دلم بود و گفتم و اونم کم نیاورد 

گفتم من وظیفه ندارم لباس و ظرف بشورم کاری کردم محبتم و رسوندم 

هییی خواهر من وضعم ازتو بدترهمن حتی کادوی سرعقد نداشتمبرای عقدم مامانم فیلم بردار اوردارایشگاه پولشو ...

شوهراتون حکم هویج رو دارن یا کاهو یا سیب زمینی؟؟؟؟

به چی تکیه کردید؟؟؟؟

مردی نمیبینیم ما تو داستاناتون

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
شوهراتون حکم هویج رو دارن یا کاهو یا سیب زمینی؟؟؟؟به چی تکیه کردید؟؟؟؟مردی نمیبینیم ما تو داستاناتون

پشت پدر و مادر گرامی و نامحترمش قائم شده دیگه، اونا واسش میجنگن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بعد نزدیک ۲ ساعت حرف زدیم گفت چرا شوهرت و ول کردی رفتی ۱۰ روزه؟ گفتم ناراحت بودم دلخورم از شما 

بعد دیگه گفت میخای ادامه بدی یا خسته شدی میخای تمومش کنی ؟؟

منم واسه اینکه نشون بدم به اون ربطی نداره گفتم راجع به این موضوع باید با شوهرم حرف بزنم 

بچه ها من الان فقط دارم از خانواده شوهرم میگم از خود شوهرم هیچی نمیگم من با اون مشکلی ندارم الان از اخلاقای اون که نگفتم دقت کنین نه از خانوادم گفتم نه شوهرم الان دارم در مورد خانوادش میگم 

من خانوادش نباشن هیچ مشکل دیگه ای با شوهرم ندارم چون از هیچ نظر برام کم نمیزارع 

شوهرم خودش اونجا با من مشکل داشت با هم دعوا داشتیم واسه همین طرفداری منو نمی‌کرد اما بعدش به خانوادش ...

یک دقیقه سکوت بخاطر زبون باز کردن آقای سیب زمینی....

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سر درد گرفتم . شوهرتم رسما برگ چغندره.الان با هم قهرین؟

اون قضیه گردن کاملا خصوصی و شخصیه آونو شوهرت گفته بهشون؟

این پدر شوهر زندگیتو داغون میکنه همین الان یه تصمیم جدی بگیر.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
پشت پدر و مادر گرامی و نامحترمش قائم شده دیگه، اونا واسش میجنگن

خب را چنین کسیو به عنوان تکیه گاه و پدر بچتون انتخاب میکنید؟؟؟؟؟

از الان دلم برای بچتون سوخت

بعد من با شوهرم که صحبت کردم خیلی بارش کردم خیلی بالاش توپیدم از اخلاقای خانوادش گفتم  خیلی ابراز پشیمونی کرد و از طرف خانوادش عذر خواهی کرد وقتی اومد خونه ما مامان بابام هم خیلی حرفا بارش کردن اما شوهرم سکوت کرد فرداش زنگ زد به من و گفت من اگه سکوت کردم به خاطر اینکه تو رو خیلی دوست دارم وگرنه نمیزاشتم با من اینجوری حرف بزنن و ..