خانواده شوهرم خیلی اخلاقای بدی دارن و همش تو زندگی ما دخالت میکنن حالا شوهرمم از اون ور یه آدم دهن بینه الان ما یه دعوایی داشتیم که یک ماه و خورده ای هست که خونه مادر شوهرم نرفتم هستین تعریف کنم همه چیز و براتون ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم میگه من دارم همه تلاشم و میکنم که بهترش کنم نزارم دیگه تو زندگیم دخالت کنن مثلا خیلی رو شوهرم کار میکردن که مهمونی های زنت نرو یا نرو خونشون اما شوهرم جلوش وایساد و برای خرید جهیزیه به حرف باباش گوش نداد و اونی ک من خاستم و انجام داد منم خیلی دارم سیع میکنم با سیاست یه کاری انجام بدم که شوهرم همینجوری که هست بمونه و دیگه گوش به حرف خانوادش نباشه مثل قدیم
و جالب اینجاست که اونا از من توقع دارن که من برم برای عذرخواهی کردن
عزیزم شما میگی باشوهرت هیچ مشکلی نداری امابه نظرمن شما مشکل اصلیت شوهرته وقطعی اینو میگم به این دلیل که چرا پدرشوهرت باید بدونه شما لباس زیر به پسرش دادین یانه؟؟؟باباشونمیشناخت خب میگف لباس زیر هم دادن والا مورد بعد شوهرت الان باید مسائل مالی رو خودش حل کنه اصلا میگف بقیه پول حلقه رو دادن به خودم شوهرت معذرت میخام متاسفانه فقط نقش هویج رو دارن ،چراباید بره به خانوادش بگه که توگوشی زنم شماره ی غریبه دیدم ؟؟؟بازهم میگم شمامشکل اصلیت شوهرته ایشون هنوزنتونستن مسائل زندگی خودشو وباهانوادش تفکیک کنن وبه نظرشون کلا این دوخانواده یکی ان
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه