2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 16782 بازدید | 196 پست
بعد من با شوهرم که صحبت کردم خیلی بارش کردم خیلی بالاش توپیدم از اخلاقای خانوادش گفتم خیلی ابراز پش ...

بگو عرضه داشتی دهن باباتو میبستی

اسی همه دارن میگن زندگیتو ب گند نکش و ولش کن

دیگه حرفای ما بی تاثیره

فقط عصبیمون کردی

خدافظ

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهراتون حکم هویج رو دارن یا کاهو یا سیب زمینی؟؟؟؟به چی تکیه کردید؟؟؟؟مردی نمیبینیم ما تو داستاناتون

خوشبختها موقع عقد رفتن گل چیدن ما بدبختها رفتیم هویج و کاهو و سیب زمینی چیدیم      

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خوشبختها موقع عقد رفتن گل چیدن ما بدبختها رفتیم هویج و کاهو و سیب زمینی چیدیم

😂😂😂😂😂

مزرعه رفتید جای گلستان😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

شوهرم میگه من دارم همه تلاشم و میکنم که بهترش کنم نزارم دیگه تو زندگیم دخالت کنن مثلا خیلی رو شوهرم کار میکردن که مهمونی های زنت نرو یا نرو خونشون اما شوهرم جلوش وایساد و برای خرید جهیزیه به حرف باباش گوش نداد و اونی ک من خاستم و انجام داد منم خیلی دارم سیع میکنم با سیاست یه کاری انجام بدم که شوهرم همینجوری که هست بمونه و دیگه گوش به حرف خانوادش نباشه مثل قدیم 

و من ازتون میخام که راهنماییم کنین و بگین با این خانواده چجوری برخورد کنم !!! و تا زنگ نزنن منو دعوت نکنن برم خونشون اصلااا نمیرم 

و به نظرتون در آینده اگه رفتم اونجا چجوری برخورد کنم

و جالب اینجاست که اونا از من توقع دارن که من برم برای عذرخواهی کردن

عزیزم شما میگی باشوهرت هیچ مشکلی نداری امابه نظرمن شما مشکل اصلیت شوهرته وقطعی اینو میگم به این دلیل که چرا پدرشوهرت باید بدونه شما لباس زیر به پسرش دادین یانه؟؟؟باباشونمیشناخت خب میگف لباس زیر هم دادن والا مورد بعد شوهرت الان باید مسائل مالی رو خودش حل کنه اصلا میگف بقیه پول حلقه رو دادن به خودم شوهرت معذرت میخام متاسفانه فقط نقش هویج رو دارن ،چراباید بره به خانوادش بگه که توگوشی زنم شماره ی غریبه دیدم ؟؟؟بازهم میگم شمامشکل اصلیت شوهرته ایشون هنوزنتونستن مسائل زندگی خودشو وباهانوادش تفکیک کنن وبه نظرشون کلا این دوخانواده یکی ان 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

هاااا راستی شوهرم مهمونی خونه خواهرم دعوت بود وقتی اومد بهم گفت بابام گفته اگه بری باید قید منو بزنی ...

چراباید پدرش بدونه شما قراره کجابرین؟؟؟؟؟؟به خدا الان پسرای ۱۵.۱۶ساله هم ازخونه میرن بیرون به خانواده امارنمیدن اما شوهرشما ...

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

چراباید پدرش بدونه شما قراره کجابرین؟؟؟؟؟؟به خدا الان پسرای ۱۵.۱۶ساله هم ازخونه میرن بیرون به خانواد ...

وقتی شوهرم داره آماده میشه بیاد بیرون اونا میفهمن داره میاد پیش من دیگه ! ما هنوز تو عقدیم 

ببین قبل اینکه بخونم بهت بگم فقط و فقط شوهرت می‌تونه جلوی رفتاراشون بگیره خودم با خانواده این مدلی و ...

آره دقیقا شوهر منم الان تازه فهمیده نباید اجازه دخالت بده 

ای کاش خانواده شوهر می دونستند اون کسی که با دخالت هاشون بیشتر آسیب می بینه پسرشون هست چون بیچاره بی ...

دقیقا همینه الان تو این موقعیت خیلی از نظر روانی دارن رو شوهرم فشار میارن و شوهرمم ازون ور میخاد منو حفظ کنه

وقتی شوهرم داره آماده میشه بیاد بیرون اونا میفهمن داره میاد پیش من دیگه ! ما هنوز تو عقدیم

خب عقدباشین بگه میرم دنبالش بریم بیرون .عزیزم چشمت رو روی واقعیت نبند شوهرت زمینه ی دخالتشون رو فراهم میکنه من بالا خونه مادرشدهرمیشینم یه هفته رفتیم مشهد مادرشوهرم نفهمید چون میدونه شوهرم آمارنمیده ازش نمیپرسه کجایین چکارمیکنین .اوایل داشتیم میرفتیم بیرون میگف کجامیرین میگفتیم بیرون