2777
2789
عنوان

مناسب ترین جا برای آشنایی با مرد دلخواه کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 103 پست
ادم بازیگر متاسفانه همه جا هست😕به نظرم مناسب ترین جا همون محل کاره دو طرف خیلی از نظر فکری و لول ، ...

اگه پیدا بشه و کیس خوبی باشه ادم شانس اورده، باید طوری هم باشه که حرف و حدیث پیش نیاد قبل جدی شدن

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای دانشگاه تا اونجایی که من دیدم واقعا رفتارشون بچگونه هست واستقلال نیستند البته شاید استثنا هم پ ...

بین هم ورودی ها که اصلا ، اگرم بشه از بین ارشدا یا دکترا

یعنی خودم یه خواستگار داشتم ترم اخر ارشد بود ولی داشت مهاجرت میکرد

خواهش میکنم😂🤍به نظرم اگه واقعا قصدشون ازدواجه پدر و مادر هر دوطرف باید بدونن فارغ از اعتقادات 👌🏻

کاملا باید زیر نظر خانواده ها باشه اینطوریم قصد پسر مشخص میشه تایمت تلف نمیشه 

اگه پیدا بشه و کیس خوبی باشه ادم شانس اورده، باید طوری هم باشه که حرف و حدیث پیش نیاد قبل جدی شدن

اره دیگه همه جا مشکل هست،دانشگاهیا گاها سنشون کمه، مجازی نقش بازی میکنن،سنتی هرکسی نمیتونه ازدواج کنه،خیلیا اهل دوستی‌های طولانی نیستن

به نظرم اون ادمه قسمت که باشه خودش جفت و جور میشه حالا هرکجا میتونه اتفاق بیفته..

مگه میره بازار تو نوبت باشن😂عزیزم یه مورد دیگه چرا انقدر نقطه اخه🥲😂

🤣🤣🤣🤣 نمیدونم تند تند مینویسم   اینطوری میشه اره تازه گفت. دخترای. ۱۴ ساله  اومدن. خونمون. که پسرم. ببیندشون🤐🤐🤐 به خواهرم. گفت. تو شوهر  کن شاید بخت. اینم باز شه چون معلوله  مونده🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اونا ازدواجم نمیکنن اخه دنبال عشق و حال و خوش گذرونین

چرا میکنن یه سریاشون

ولی با امثال خودشون 

مثلا یکیشونو دوستم میگفت زنش هم دختر یه خونواده به شدت پولداره.کلا سراغ معمولیا نمیرن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه لبخند مث اسکلا رفتار نکنیعاقا اصن خودت باااشهرکی بخواد عاشقت بشه با این رفتارت هم میشهاتفاقا بعضی ...

باشه😂❤️

پسرای دانشگاه تا اونجایی که من دیدم واقعا رفتارشون بچگونه هست واستقلال نیستند البته شاید استثنا هم پ ...

دقیقا بیشترشون اینطورین

اخه. تو اینطور. موارد. باید. همه جوره. پا بدی تا بشه. دختر. دایی من. همچین. کاری. کرد. البته. طرف. ...

نه پسر معمولیا رو نمیگم

اونا که دیدم واقعا وضع مالیای آنچنانی داشتن

مثلا تو کار طلا و جواهر بودن،یا مثلا کارخونه دارن،....کلا آدمای خیلیییی پولدار با لایف استایلای عجیب

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

با ابن روحیه چرا دنبال جا می‌گردی؟ بهترین جا دانشگاه هست که داری هدر می‌دی.

اخه کسایی که بهم پیشنهاد میدن که بدم میاد ازشون، اصلا کسیو ندیدم خوشم بیاد ازش