2777
2789
عنوان

مناسب ترین جا برای آشنایی با مرد دلخواه کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 103 پست
ادما تو سوشال مدیا چهره واقعیشونو نشون نمیدن دروغ پشت دروغ فقط تایم تلف میشه

ادم بازیگر متاسفانه همه جا هست😕به نظرم مناسب ترین جا همون محل کاره دو طرف خیلی از نظر فکری و لول ، وضع مالی شبیهن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از دوستای دانشگام دختر کارخونه دارهواسه تولداش دعوتم میکرد(من البته تعهد داشتم به کسی)بعد واق ...

اخه. تو اینطور. موارد. باید. همه جوره. پا بدی  تا بشه. دختر. دایی من. همچین. کاری. کرد. البته. طرف. اصلا  پولدار. نیست. معمولیه. فعلا. عقد. کردن  قبل. عقد. گفته بود دوسال باید. عقد. بمونیم. که. البته. یکسال و چند ماهش. رفته. دایی منم. پزشو  میده. که آره. دومادم.  خونمونه🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من یکی از دوستای دانشگام دختر کارخونه دارهواسه تولداش دعوتم میکرد(من البته تعهد داشتم به کسی)بعد واق ...

اونا ازدواجم نمیکنن اخه دنبال عشق و حال و خوش گذرونین

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!
دیگه این بستگی به اعتقادات خانوادتون داره😂ولی خب اون سنتی هام خیلی تغییر کردن و مثل قدیم نیست،تنها ...

پس جز سنتی و مذهبی مورد دوم که خانواده ها اطلاع دارن محسوب میشیم😂

مچکرم‌بابت اگاهی رسونیتون🤝😂

نمیدونم چیکار کنم حرف میزنم باهاشون لبخند بزنم؟ سعی میکنم جلوی پسرا جدی تر باشم که فکر نکنن نخ میدم

نه لبخند مث اسکلا رفتار نکنی

عاقا اصن خودت باااش

هرکی بخواد عاشقت بشه با این رفتارت هم میشه

اتفاقا بعضی از پسرا دختر اینطوری دوس دارن که به بقیه رو ندهه

پس خودت باش

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

اونا ازدواجم نمیکنن اخه دنبال عشق و حال و خوش گذرونین

همون. والا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پس جز سنتی و مذهبی مورد دوم که خانواده ها اطلاع دارن محسوب میشیم😂مچکرم‌بابت اگاهی رسونیتون🤝😂

خواهش میکنم😂🤍به نظرم اگه واقعا قصدشون ازدواجه پدر و مادر هر دوطرف باید بدونن فارغ از اعتقادات 👌🏻

همون 😅😅😅😅😅😅 به. خدا. انقدر بی. احترامی. میکنن. به. آدم انقدر. عجله. داشت. یارو قبل از. محرم ...

مگه میره بازار تو نوبت باشن😂

عزیزم یه مورد دیگه چرا انقدر نقطه اخه🥲😂