2777
2789
عنوان

مناسب ترین جا برای آشنایی با مرد دلخواه کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 103 پست
بین هم ورودی ها که اصلا ، اگرم بشه از بین ارشدا یا دکترایعنی خودم یه خواستگار داشتم ترم اخر ارشد بود ...

اره دقیقا هم کلاسیا هیچی اره ارشد ودکترا که اره فکر کردم دوره کارشناسی میگی دانشجوهای ارشد ودکترارو از کجا پیدا کرد😅

معجزه خود تویی ...🩵🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک عمر مدیون دانشگاهم که من رو با همسرم آشنا کرد😁

ولی خب در کل جای خاصی نداره 

یهو دیدی یه جایی که فکرش رو نمی‌کردی دیدیش

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

مزخرف واسه یه ثانیه س😐

به خدا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا به شدت مزخرفنخود منم با همکلاسیم ازدواج کردم،ولی خب همسر من شرایطش فرق داشت و ازم بزرگتر بودبق ...

اصلا دیدمشون اکثرا یا دارن با رفیقاشون سربه سر هم میذارن یا میخوان مخ دخترارو بزنن سر کلاسم که فقط مزه میریزن حالا خوبه جو کلاس از خشکی درمیاد ولی واسه ازدواج پخته نیستن بنظرم گفتم استثناها هست مثل همسرشما

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اصلا دیدمشون اکثرا یا دارن با رفیقاشون سربه سر هم میذارن یا میخوان مخ دخترارو بزنن سر کلاسم که فقط م ...

دقیقا

اصلا خیلی ابلهن پسرای کارشناسی

الانم که خودم ارشدم می بینم اینام شیرین عقلن اکثرا

نمیدونم تو دانشگاها چرا اینجورین

قدیما خیلی آقا بودن دانشجوها😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دقیقااصلا خیلی ابلهن پسرای کارشناسیالانم که خودم ارشدم می بینم اینام شیرین عقلن اکثرانمیدونم تو دانش ...

دولتی هستی؟ یا من که آزادم یه همچین فکری دارم البته دخترام تقریبا

همینن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

دولتی هستی؟ یا من که آزادم یه همچین فکری دارم البته دخترام تقریباهمینن

آره

هم کارشناسی دولتی بودم هم ارشد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دولتی هستی؟ یا من که آزادم یه همچین فکری دارم البته دخترام تقریباهمینن

نه ربطی نداره منم دولتیم پسرا همینقد اسکلن

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!