2777
2789
عنوان

مناسب ترین جا برای آشنایی با مرد دلخواه کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 103 پست
اخه من در مقابل پسرا خیلی مغرور میشم خودم که اصلا نمیتونم حرکتی بکنم اثناهم پیشنهاد بدن روم نمیشه قب ...

خو همرو فراری میدی

نه به آن شوری شوری ...

نکن دیگه نه خیلی مغرور ک کسی نیاد سمتت نه دیگه از اونور بوم بیوفتی

یه چیزی حد تعاادل

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید باشه اخه خیلی مامانی هستن 🤢اجازه هر کارشون از مامانشونه

بعدم مامانه همش میگه من تورو گرفتم🙄

پسره هم حتما میگه لقمه ای هستی که مامانم برام گرفته

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!
والا من که تاحالا دعوت نشدم 😂

من یکی از دوستای دانشگام دختر کارخونه داره

واسه تولداش دعوتم میکرد(من البته تعهد داشتم به کسی)

بعد واقعا پسرای خاصی میومدن

بوی پول میدادن😐

مثلا طرف پسر یکی از کله گنده های صنف طلا و جواهر بود

یعنی من اصلا چنین تیپایی برام عجیب بود

ولی خب اونام دخترای مثل خودشون رو میخوان...به امثال ما نگاه نمیکنن🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خیلی وقته ازدواج سنتی ندیدم از حدود ۱۲سال پیش😂

دیگه این بستگی به اعتقادات خانوادتون داره😂ولی خب اون سنتی هام خیلی تغییر کردن و مثل قدیم نیست،تنها فرقش اینه از اشنایی دختر و پسر خانواده هاشون خبر دارن

مرحله بعد پسرم کی بچه نار میشین اجازه دادم برو😂

همون 😅😅😅😅😅😅 به. خدا. انقدر  بی. احترامی. میکنن. به. آدم  انقدر. عجله. داشت. یارو قبل از. محرم و صفر میخواست  بیاد صیغه. کنه. عقد. بخونه. تازه. طرف.  خواستگار. من که. نبود  خواستگار. خواهرم بود روی منم. ایراد. گذاشت به منم. گفت مونده🤣🤣🤣🤣🤣  آخرم. شنیدم یه. عقد کرده. پسرش. تازه. به ما. گفته بود زود جواب. بدین. دونفر تو نوبتن🤣🤣 

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

اداره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خو همرو فراری میدینه به آن شوری شوری ...نکن دیگه نه خیلی مغرور ک کسی نیاد سمتت نه دیگه از اونور بوم ...

نمیدونم چیکار کنم حرف میزنم باهاشون لبخند بزنم؟ سعی میکنم جلوی پسرا جدی تر باشم که فکر نکنن نخ میدم

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!