2777
2789

تو کما بود مرگ مغزی بود بعد اومد تاپیک زد بعد یک روز و گفت فوت شده و مشخص شد که دروغ گفته البته ماجرا دروغ نبود اینکه گفت همسر اون پسر هستم دروغ بود الان متاسفانه خبر رسید که پسر عمه همون پسر که چند روز پیش فوت شده اونم تصادف کرده و تو کما مرگ مغزی شده و فوت شده واقعا دلم گرفت تصادف داره تک تک جون هامونو ازمون‌میگیره بیشتر مراقب عزیز هاتون باشین من یساعته دارم بخاطرش گریه میکنم واقعا سخته خدا بهشون صبر بده

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

مگه شما می‌شناختیش یا فامیلش بودین ؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 🥲 باید قدر همو بدونیم

اعلامیشو دیدم یه جوری شدم همسرم گفت تو مراسم‌ختم دیدمش خیلی پسر خوب و نجیبی بوده 

خب گفت دختر عمو پسر عمو هستن

اون که آره دیشب پسر عمه همون پسره که ایشون ادعا کرد شوهرشه فوت کرد اونم تصادف و مرگ مغزی شد و فوت شد

اعلامیشو دیدم یه جوری شدم همسرم گفت تو مراسم‌ختم دیدمش خیلی پسر خوب و نجیبی بوده

روحش شاد جاشون تو بهشت باشه منم داغ جوون دیدم خیلی سخته 💔

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
روحش شاد جاشون تو بهشت باشه منم داغ جوون دیدم خیلی سخته 💔

آره واقعا خدا به شما هم صبر بده مطمئنن خیلی سخته

همسرم میشناختشون خانوادشون رو

چه تلخ داغ دوتا جوون 

مگه اون خانواده دیگه میتونن کمر راست کنن  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه تلخ داغ دوتا جوون مگه اون خانواده دیگه میتونن کمر راست کنن

این بنده خدا هم ۲۰ ۲۱ سالش بود خیلی جون بود آدم‌میمونه واقعا چی بگه من خودم یکی یساعته دارم گریه میکنم با اینگه حتی ندیدمش

این بنده خدا هم ۲۰ ۲۱ سالش بود خیلی جون بود آدم‌میمونه واقعا چی بگه من خودم یکی یساعته دارم گریه میک ...

خدا به مادرش صبر بده ........