2777
2789
عنوان

چرت ترین رمان

1707 بازدید | 124 پست

بیاید از سم ترین و مزخرف ترین رمانایی که یه زمانی میخوندید بگید

(همون رمانای عاشقانه ی ابکی)سایت نود و هشتیا😂😂😐

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...

اسماش یادم نیس که

تو کتابا اکثر رمانا ک خوندم خوب بودن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اسمشون یادم نیست

ولی الان که یاد موضوع و پایانشون افتادم

خیلی خندم گرفت😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون رمانهایی که جای بدهی باباشون زن یکی میشدن خیلی اسید بودن

یا اونایی که خدمتکار بودنو صاحب عمارت عاشق شوم میشد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بابا

چند شب پیش یه تاپیک به روز شد

رمان مهر انگیز

من از سر کنجکاوی تا صفحه ۱۸ تاپیک خوندم رمانو

نویسنده تررر زد تو داستان دیگه ادامه ندادم

فک کنم حداقل ۱۸، ۱۹ سال بود از این رمان چرت و پرتا نخونده بودم

بعد انقد رفت تو مخم که خودم رمانشو تبدیل به هپی اندینگ کردم که اعصابم راحت شه 😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اون رمانهایی که جای بدهی باباشون زن یکی میشدن خیلی اسید بودنیا اونایی که خدمتکار بودنو صاحب عمارت عا ...

حالا منه خنگ توعالم بچگی میگفتم یعنی میشه منم برم جایی خدمتکارشم یاروعاشقم شه😂

اون رمانهایی که جای بدهی باباشون زن یکی میشدن خیلی اسید بودنیا اونایی که خدمتکار بودنو صاحب عمارت عا ...

چشمای آبیم با لباسم هارمونی خاصی داشت

ارشام تهرانی

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...
حالا منه خنگ توعالم بچگی میگفتم یعنی میشه منم برم جایی خدمتکارشم یاروعاشقم شه😂

آره منم همین بودم تا اینکه فهمیدم خدمتکار شی دستمزدتم به زور میدن این لعنیتا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چشمای آبیم با لباسم هارمونی خاصی داشتارشام تهرانی

لباس قلوه ای گونه های برجسته موهای مواج یا هم شلاقی😂

ازدواج اجباری رمان های هما پور اصفهانی اما قرار نبود دوست داشتما

ازدواج اجباری همون بهارو کامران بود؟