2777
2789
عنوان

چرت ترین رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 124 پست

یکی بود خودم نخوندم ولی برام تعریف کردن

پسره بعد ازدواج همچنان دختره رو اذیت می کنه حلقه رو داغ می کنه میذاره تو دست دختره که به دستش بچسبه و دختره رو کور میکنه که بهش خیانت می کنه ولی دختره همچنان دوستش داره

آخه دوست دارم بدونم نویسنده اش چی میزنه؟چرا یه کاراکتر انقد باید احمق باشه که بعد این همه اذیت باز بمونه با پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیو ودلبر وووای خیلی تباههه همش صحنه خیلی بد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

اون پیرمرد منو مجبور کرد با آرشام تهرانی که می‌توانست کل ایرانو بخره ازدواج کنم 😞 

بوس به خودم که چشام با همه چیز هارمونی خاصی داره 

لبام غنچه ای دماغم خدای عروسکی پوست سفید هیکل باربی برای آرایش هم فقط یه خط چشم کوچیک میکشم🥺😞

:////// کل محتوای رمانا مجازی 

❄️

وااای اره کلی از رمانای سایت نودهشتیا رو خوندم اون زمان خیلی برام جذاب بودن ولی الان نه

منم یه زمانی تا نصف شب مینشستم میخوندم

خیلی تباه بودیم

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...
لباس قلوه ای گونه های برجسته موهای مواج یا هم شلاقی😂

پسره هم چشماش خاکستری با ته ریش که دلشون براش ضعف میرفت همه هم بنز زیر پاشون بود😂

تویِ فصلِ پروازِ پلیکان‌هآ...