2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 130 پست
برم ریاضی پس؟ الان ی خانومه اینجا اومد گف : خوده اقایونم کار تدارن و اصلا کار نیست وفلان.هرکسی ی چیز ...

به حرف بقیه توجه نکن رویای خودتو دنبال کن 

تو این مسیر باید نشنوی بقیه چی میگن  

ببین من هدفم دندانه ولی همه میگن قبول نمیشی تلاش نکن 😐دندان برا آدم پولداراس قبولم بشی فایده نداره😐یا میگن دندان خیلی رشته بی کلاسی هست😶(فک کن به دندان که خدای رشته هاس اینجوری میگن ) 

اینو میزارم پای ذهن عقب مانده شون👌🏻😂

خو پدرت بتونه کمکت کنه خوبه ولی اینکه خودت کار کنی برو از فارغ التحصیلی های معماری بپرس ببین تونستن ...

کار منظورم کار تو کافه و کتابخونه و شزکت و هرجای دیگس برای جمع کردن سرمایخ

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم . فقط میدونمم دوس دارم برند خودمو شرکت خددنو بزنم و چندنفر استخدام کنم و باخم کار کنیم.چند ن ...

تجربی حتی رشته مزخرفشم بخونی پول در میاری ولی ریاضی نه من کلی دوستام رشته ریاضی با معدل بالا بودن الانم همشون بیکارن تو ایران ولی تجربیا اکثرا سرکارن حقوقش در حد کار نیست ولی تجربی خیلی بهتر

به حرف بقیه توجه نکن رویای خودتو دنبال کن تو این مسیر باید نشنوی بقیه چی میگن ببین من هدفم دندانه و ...

الاندهمون خانومه اومده گفتع برو از فارغ التحصبل های معماری بپرس اصلا کار دارن؟ .تاحدوودی راست هم میگه خب .‌ رشتع ریاضی خیلیا بیکارن..

تجربی حتی رشته مزخرفشم بخونی پول در میاری ولی ریاضی نه من کلی دوستام رشته ریاضی با معدل بالا بودن ال ...

😭😭😭😭😭😭الان چیکار کنم ؟ گیج شدم

کار منظورم کار تو کافه و کتابخونه و شزکت و هرجای دیگس برای جمع کردن سرمایخ

به نظرت اینجور جاها کار کنی چقدر حقوق میگیری؟ درحدی هسست برات بشه سرمایه؟ یا فقط خرج خورد و خوراک و چیزای ماهانت رو تامین میکنه؟

اگه اینارو میگم برا اینه یه زمانی همسنت بودم خیلی رویایی فنر میکردم میخوام همه جوانب رو بدونی

به نظرت اینجور جاها کار کنی چقدر حقوق میگیری؟ درحدی هسست برات بشه سرمایه؟ یا فقط خرج خورد و خوراک و ...

الان شما خودت چ شغلی داری؟ رشتت چی بوده؟ بنطرت نمیتونم  ؟ اخه تجربی هم احتمال قبولیش خبلی کمه.من درخودم نمییبینم

پس من نزم تجربی؟ الان شما ک تجربی هسنی ،شغلت چبه ددحال حاصر ؟ .رویات چی بود؟

من الان چند ساله پشت کنکورم 

از سال دوم ک پشت موندم نتونستم با خانواده بمونم و با سوابق انتخاب رشته کردم رفتم رشته ی فیزیک یه شهر کوچیک 

فقط برام مهم بود ک بخاطر سلامت روانمم شده از خانواده دور باشم 

هدفم در حال حاضر دندانه و امسالم دوباره قبول نمیشم و باز باید بمونم پشت 

من الان چند ساله پشت کنکورم از سال دوم ک پشت موندم نتونستم با خانواده بمونم و با سوابق انتخاب رشته ک ...

گفتی تجربی هستی؟ پشیمونی،؟ نصیحتت ب مت چیع

نه به ریاضی علاقه داری نه تجربیبه چی علاقه داری اونو بروبدنت ذهنت روحت رو عذاب نده

مشکلم اینخ نمیدونم ب چی علاقه دارم

الان شما خودت چ شغلی داری؟ رشتت چی بوده؟ بنطرت نمیتونم ؟ اخه تجربی هم احتمال قبولیش خبلی کمه.من درخ ...

تجربی

دبیرم البته انتخاب های دیه هم داشتم منتها با توجه به شرایطم این شغل برام مناسب تر بود و بیشتر دوست داشتم

ببین بری ریاضی میتونی فقط رو معلمی حساب کنی، ببین ایا شرایط معلمی و قبولیش رو داری؟ بقیه مهندسیا وقتی خوبن که شما دانشگاه عالی درس بخونی بخوای مهاجرت کنی یا آشنا داشته باشی ببرت سرکار وگرنه احتمال بیکاریت هست

تجربی طیف شغلای رو به روت واقعا خوبه و زیاده ولی لازمه واقعا درس بخونی اينکه میگی در خودم نمیبینم یعنی شما هم خدا رو میخوای هم خرما، میخوای هم راحت. قبول شی هم بری سرکار، خوو اینشکلی که نمیشه هرچیزی بها و سختیی داره

گفتی تجربی هستی؟ پشیمونی،؟ نصیحتت ب مت چیع

نه راستش پشیمون نیستم چون فکراشو میکنم بهترین رشته ای ک می‌تونستم انتخاب کنم تجربی بود 

بنظرم دندان واقعا ارزششو داره که براش سختی بکشم و  پشت کنکور بمونم با اینکه امسال رتبم در حد رشته های پیراپزشکی هست

من چون دوستام رفتن تجربی پشت سرشون رفتم ولی بنظرم کار خدا بود ک اینکارو کردم و اصلا پشیمون نیستم 😊

نه راستش پشیمون نیستم چون فکراشو میکنم بهترین رشته ای ک می‌تونستم انتخاب کنم تجربی بود بنظرم دندان و ...

شما همونی نبودی ک گفتی با اون کاربره موافقید و تجزبی براتون ببخشید نریدن؟ 

یا اشتباه گرفتم؟

دقیقا حرفتو قبول دارم 👌🏻👌🏻👌🏻کاش یکی چند سال پیش این حرفو بهم میزد می‌گفت برو پی رویات و معذرت ...

ایشون‌شما نیستی؟