2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 130 پست
منظورت چیه دیوونه؟شما فقط درس دبیرستانو میبینی.توی ریاضی فیزیک رشتخ های دانسگاهیش پر از فیزیک وایناس ...

مگه نمیگی معماری علاقه داری؟

خوب معماری فیزیک نداره ریاضی داره

بعدشم اینکه میگه شرکت زدن رویاییه چرا رویا باشه؟

تو الان ۱۵ سالته تازه اول راهی جوونی سالمی انرژی داری هیچ رویاییم نیست ۱۰۰ درصد میتونی شرکت و برند خودتو بزنی این چه حرفیه که میزنی میگی نمیتونم؟؟چرا نتونی خوبم میتونی

جدی میگب؟ مبتونم توش رشددکنم و موفق شم؟ کمکم کننن.خودت رشتت چی بود؟

خودم میرم ۱۱ تجربی اما همه عشقم همه فکرم پیش ریاضیه و الان دارم حسرت تورو میخورم

برنامم اینه بعد اینکه کنکور تجربی دادم بلافاصله شروع کنم برا کنکور ریاضی بخونم

چرااا نتونییییییی الان گشنمه بزار ناهار بخورم برات میگم چیکار کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه مهندسی بخونی اگه قصد مهاجرت داشته باشی خیلی بهتره. بعدم بازار کار هیچ ربطی به دانشگاه و درس نداره. مگه رشته های خیلی تاپ تجربی. پرستارا هم با اینهمه سختی بین 12 و 15 میگیرن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
مگه نمیگی معماری علاقه داری؟خوب معماری فیزیک نداره ریاضی دارهبعدشم اینکه میگه شرکت زدن رویاییه چرا ر ...

دقیقا حرفتو قبول دارم 👌🏻👌🏻👌🏻

کاش یکی چند سال پیش این حرفو بهم میزد می‌گفت برو پی رویات و معذرت می‌خوام تو تجربی برات نریدن 🥲

دانشگاه مهندسی بخونی اگه قصد مهاجرت داشته باشی خیلی بهتره. بعدم بازار کار هیچ ربطی به دانشگاه و درس ...

برم ریاضی پس؟ الان ی خانومه اینجا اومد گف : خوده اقایونم کار تدارن و اصلا کار نیست وفلان.هرکسی ی چیزی میگخ

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
دقیقا حرفتو قبول دارم 👌🏻👌🏻👌🏻کاش یکی چند سال پیش این حرفو بهم میزد می‌گفت برو پی رویات و معذرت ...

کمکم کنین‌.

دقیقا حرفتو قبول دارم 👌🏻👌🏻👌🏻کاش یکی چند سال پیش این حرفو بهم میزد می‌گفت برو پی رویات و معذرت ...

پس من نزم تجربی؟ الان شما ک تجربی هسنی ،شغلت چبه ددحال حاصر ؟ .رویات چی بود؟

مگه نمیگی معماری علاقه داری؟خوب معماری فیزیک نداره ریاضی دارهبعدشم اینکه میگه شرکت زدن رویاییه چرا ر ...

شرکت زدن سرمایه میخواد پدرش لازمه سرمایه بهش بده مگه الکیه شرکت زدن که بهش رویا میدید بعدن بره تو دل ماجرا نتونه انجام بده ناامید بشه😑

نمیدونم . فقط میدونمم دوس دارم برند خودمو شرکت خددنو بزنم و چندنفر استخدام کنم و باخم کار کنیم.چند نفر معماری چند نفر دیزاین و...

شرکت زدن سرمایه میخواد پدرش لازمه سرمایه بهش بده مگه الکیه شرکت زدن که بهش رویا میدید بعدن بره تو دل ...

بابام میتونه کمکم کنع .خودمم تلاشمو میکنم لازم باشه صد جا کارمیکنم تا پول دربیارم بتونم ی شرکتیو تاسییس کنم

خودم میرم ۱۱ تجربی اما همه عشقم همه فکرم پیش ریاضیه و الان دارم حسرت تورو میخورمبرنامم اینه بعد اینک ...

بهت درخواست دادم ممنون میشم کمکم کنی😭🤍

من خودمم سال اول ریاضی بودم بعد تغییر رشته دادم به تجربی 

شماهم‌میتونی 

استرس نداره که

من بعد یه سااال تغییر رشته دادم البته باید بری و بیایی هی 

و درست خوب باشه

بابام میتونه کمکم کنع .خودمم تلاشمو میکنم لازم باشه صد جا کارمیکنم تا پول دربیارم بتونم ی شرکتیو تاس ...

خو پدرت بتونه کمکت کنه خوبه ولی اینکه خودت کار کنی برو از فارغ التحصیلی های معماری بپرس ببین تونستن اصلا چایی کار کنن یا نه