2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 130 پست
دقیقا حرفتو قبول دارم 👌🏻👌🏻👌🏻کاش یکی چند سال پیش این حرفو بهم میزد می‌گفت برو پی رویات و معذرت ...

الان چندسالته؟چی خوندی؟

الان من تجربیم ولی ذره ای علاقه ندارم نه زیست نه به زیرشاخه هاش نه به پزشکی 

فقط مجبوری موندم چون شهرستان ما ریاضی نداره💔🤌

شرکت زدن سرمایه میخواد پدرش لازمه سرمایه بهش بده مگه الکیه شرکت زدن که بهش رویا میدید بعدن بره تو دل ...

مگه همه آدمای موفق بابای پولدار داشتن؟

کسی مثل رونالدو و امثال اون پدر پولدار داشته؟

بعدشم مگه من گفتم که سریع شرکت بزنه مگه الکیه اول کار آموزی میره خودش باید کلی تو شرکتای مختلف کار کنه تجربه کسب کنه بعدن که سرمایه جمع کرد اونموقع با ۵ تا ۱۰ تا نیرو کارشو شروع کنه کم کم گسترشش بده منکه نگفتم درجا شرکت بزنه 

این اصلا اسمش رویا فروشی نیست که شما میگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همه آدمای موفق بابای پولدار داشتن؟کسی مثل رونالدو و امثال اون پدر پولدار داشته؟بعدشم مگه من گفتم ...

خودت خندت نگرفت ازین مقایسه ای که کردی؟!! رونالدو استعداد داشت تو فوتبال،  چون کارش خوب تیمای مختلف تونست بره 

چه ربطی به شرکت زدن داره که طرف خودش باید سرمایه گذاری کنه؟!

به نظرت چندنفر از دانشجوهای معماری میتونن برن کار کنن تو شرکتا؟!! بالفرض تونست بره چقدر حقوق میگیره که بتونه سرمایه شرکت جمع کنه؟!

اتفاقا خوده خوده رویافروشیه یکم واقع بینی بد نیست!

منم بحاطر همین اومدم ریاضی.چون تجربی احتمال قبولیش خیلی کمههه . ولی از ی طرف حتی شغلاای مزخرف تجربی ...

تغذیه ؟مزخرف؟؟؟؟!!

داداش مث اینکه رتبه قبولی پیراپزشکیارو نمیدونی:////

تو با  ده هزار هم نمیتونی تغذیه بیاری تو تجربی

سر ب هوا‌انتخاب نکردم.ب تجربی گارد داشتم .چون همه میخان من دکتر شم‌. کلی تحقیقق کردم ک بیام ریاضی یا ...

تجربی هم فیزیک داره منتهی چنتا فصل کمتر :/// 

زیست تجربیو ندیدی ظاهرا 

تجربی هم فیزیک داره منتهی چنتا فصل کمتر :/// زیست تجربیو ندیدی ظاهرا

اونو خودم‌میدونم نیازی نمی بینم تو بهم بگی ://// .

ن اتتفاقا دیدم بهترو بیشتر از تو :)))))))

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
تغذیه ؟مزخرف؟؟؟؟!!داداش مث اینکه رتبه قبولی پیراپزشکیارو نمیدونی:////تو با ده هزار هم نمیتونی تغذیه ...

خاستم جواب تو مث خودت بدم دیدم علامت سوالا و علامت تعجبای اضافی و بیجات نذاشت :)

درضمن تو برو زیر ۲۰.۰۰۰۰ بیار ببینم میتونی .😂😂😂 کی داره ب کی میگه .برو سر درست 

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐