2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

1127 بازدید | 130 پست

من کاربریو از درین قرض گرفتم .واین کاربری مال خودم نیست.

بچها جوگیر شدم رشته ریاضی فیزیکو انتخاب کردم با اینکه تجربیم الف اورده بودم‌.اون موقع بابام مخالفت شدیدی کرد و مامانم ساکت بود.الان مبخاستم رشتمو ب تجربی تغییر بدم و مامان بابامم فعمیدن دیگه .زنگ زدیم مدرسه گفت امکان نداره ،ظرفیتا پر شده و نمیشه اصلا‌.الان مامان بابام‌دارن سرزنشم مبکنن ک ما ب تو گفتیم برو تجربی تو گوش ندادی .(درخالی ک بابام فقط مخالفت میکرد اون لحطه و مامانم میگف هرچی دوس داری .ولی الان دهن مامانمم باز شده) .چیکار کنممم بچها؟

ریاضی بازار کار داره؟😭😭

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی برو تجربی سخته

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

مگه شوخیه دختر خوب که سر به هوا انتخاب کردی؟ باید رشته ای که بهش علاقه داری رو انتخاب میکردی 

ریاضی هم رشته خوبیه البته بازار کار هم داره که به نظرم هوافضاش از همه بهتره

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ریاضی برو تجربی سخته

منم بحاطر همین اومدم ریاضی.چون تجربی احتمال قبولیش خیلی کمههه . ولی از ی طرف حتی شغلاای مزخرف تجربی ،پر درامدن.یکی میره تغذیع میخونه فرداش مطب میزنه و پول پارو میکنخ .ولب ریاضی بازار کار نداره اصللاا‌.

حالم بده .فیزیکو دوس ندارم

مگه شوخیه دختر خوب که سر به هوا انتخاب کردی؟ باید رشته ای که بهش علاقه داری رو انتخاب میکردی ریاضی ه ...

سر ب هوا‌انتخاب نکردم.ب تجربی گارد داشتم .چون همه میخان من دکتر شم‌. کلی تحقیقق کردم ک بیام ریاضی یا ن .ولی الان درسهای رباضبو میبینم حالم بد میشه.از فیزیک بدم‌میاد

منم بحاطر همین اومدم ریاضی.چون تجربی احتمال قبولیش خیلی کمههه . ولی از ی طرف حتی شغلاای مزخرف تجربی ...

ن اصلا از دور اینطوری دیده میشه تجربی چند سال باید بخونی تا قبول شی ولی ریاضی یکم بخونی دانشگاه های خوب قبولی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

سر ب هوا‌انتخاب نکردم.ب تجربی گارد داشتم .چون همه میخان من دکتر شم‌. کلی تحقیقق کردم ک بیام ریاضی یا ...

تجربی هم فیزیک داره عزیزم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

تجربی علاقه داری؟؟اطلاع ندارمبرو آموزش و پرورشالان وقت هست بریامروز نرسیدی فردا برو

اموزش پرورش برم‌ک چیکار کنن برام؟ 

مدرسه گف امکان نداره .

نمیدونم علاقم چیه اصن‌.بین تجربیو ریاصی مونده بودم ریاضیوانتخاب کردم

هر دو بازار کار خوبی دارن

ولی شانس قبولی تو ریاضی بیشتره

البته اگه تلاش کنی

اگه تلاش نکنی ک تو هیچکدوم موفق نخواهی بود

یه چیز دیگه اینکه بازار کار همش الکیه، خودت باید بری تو دل کار ، اگه نه صرفا درس خوندن هیچ نتیجه ای نداره