2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 130 پست
منم بحاطر همین اومدم ریاضی.چون تجربی احتمال قبولیش خیلی کمههه . ولی از ی طرف حتی شغلاای مزخرف تجربی ...

اگه مشکلت فقط فیزیکه  باید بگم فیزیک تجربی و ریاضی تفاوتی نداره 

بچه های تجربی سوالات ریاضی رو هم حل می کنن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

رشته ریاضی خوبیش اینه که راحت قبول میشی با یکم خوندن

رقابت فقط سر دانشگاست

خب دهم بخون بعدش تغییر رشته بده اگه میخوای که یازدهم به بعدو تجربی بخونی ولی مطمعن شو

چون من تجربی بودم تغییر دادم انسانی

همین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلا از دور اینطوری دیده میشه تجربی چند سال باید بخونی تا قبول شی ولی ریاضی یکم بخونی دانشگاه های ...

برای تغذیه؟ 

کارشناسی تغذیه اگ داشته باشی میتونی مطب بزنی و کلی درامد داشته باشی..

من خودم دوس ندارم سالها درس بخونم..ولی تغذیع فک نمیکنم رتبه ی خیلیدخوبی بخواد .کاش تجربی انتخاب میکردم

تااا اخررررر عمرم باید سرکوفت مادرپدرم تحمل کنم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
اموزش پرورش برم‌ک چیکار کنن برام؟ مدرسه گف امکان نداره .نمیدونم علاقم چیه اصن‌.بین تجربیو ریاصی موند ...

بری چکارکنی

متوجه نشدی بری واسه چی

واسه این برو چون خیلی وقتا مدرسه امتناع از پذیرش می‌کنه حالا ب هزار دلیل

در صورتی ک میتونن پذیرش کنن

ولی آموزش پرورش راهنماییت می‌کنه لااقل کدوم مدرسه بری ک ظرفیت داشته باشه

یا اینکه مدرسه موردنظر ممکن ظرفیت داشته باشن ولی امتناعشون الکی 

و اونوقت با مدیر اونجا صحبت میکنن

اموزش پرورش برم‌ک چیکار کنن برام؟ مدرسه گف امکان نداره .نمیدونم علاقم چیه اصن‌.بین تجربیو ریاصی موند ...

الکی گفته امکان نداره خیلیا وسط مهر جابجا میشن

خدا با منه🌹
رشته ریاضی خوبیش اینه که راحت قبول میشی با یکم خوندنرقابت فقط سر دانشگاستخب دهم بخون بعدش تغییر رشته ...

ارخ منم چون شانس قبولی تو رباضب بیشتره  این رشته رو احتخاب کردم .و گرنع خیلی علاقه مند ب فیزیگ نیستم راستش.... اگ تغییر رشته بدم ،۲۰ درصد از ۶۰ درصد تاثیر معدل رو نمیگیرم

الکی گفته امکان نداره خیلیا وسط مهر جابجا میشن

چرا باید الکی بگه؟ یعنی لج کرده ؟

اعصابم خرده .تا ته عمرم باید سرزنش مانان بابامو بشنوم و هیچی نگم😭😭..کاش بتونم تغییر بدمم رشتمو .مامانم و بابام اصلا همکاری نمیکنن ک برم اموزش پرورش 

ارخ منم چون شانس قبولی تو رباضب بیشتره این رشته رو احتخاب کردم .و گرنع خیلی علاقه مند ب فیزیگ نیستم ...

یعنی چی ۲۰ درصدو نمیگیری؟چون دهمو تجربی نخوندی؟نه عزیزم نمره باید بیاری امتحان بدی تطبیق بدی دروس رو

رشته تجربی فیزیک داره،شیمی داره و ... فکر کنم مشترک هستن روی کتاب ها نوشته اگه مشترک باشن تو گوگل ببین

همین.
بری چکارکنیمتوجه نشدی بری واسه چیواسه این برو چون خیلی وقتا مدرسه امتناع از پذیرش می‌کنه حالا ب هزار ...

چرا امتناع میکنن؟ .

من همچیو سفارش دادم .کتاب و لباس فرم و سرویس و... .

امکان تغییر مددرسه نیست.پدر مادرمم منو اموزش پرورش نمیبرن و پشتم نیستن.میگن ب ما چ انتخابِ تو بوده. ما ب تو گفتیم برو تجربی تو گوش ندادی و ارزش قاعل نشدی ماهم برا حرفت ارزش قاعل نمبشیم

یعنی چی ۲۰ درصدو نمیگیری؟چون دهمو تجربی نخوندی؟نه عزیزم نمره باید بیاری امتحان بدی تطبیق بدی دروس رو ...

اره . معلم فیزبک خصوصیم گفت و مشاور مدرسه‌هم گف .‌اره شیمیش یکیه و ریاضیش .فیربک اینا فرق دارع

اگه مشکلت فقط فیزیکه باید بگم فیزیک تجربی و ریاضی تفاوتی نداره بچه های تجربی سوالات ریاضی رو هم حل ...

فیزیک هندسع حسابان .ریاضی وامار .و...

هر دو بازار کار خوبی دارنولی شانس قبولی تو ریاضی بیشترهالبته اگه تلاش کنیاگه تلاش نکنی ک تو هیچکدوم ...

درستخ .ولی تو ایران ب دخترا اگ ریاضی باشه رشتشون زیاو کار نمیدن.حتب برا پسرام نیست .چ برسه ب دختر‌.اشتباه کردم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ارهه

خب گل فکر کنم درسای ریاضی و تجربی مشترکه شما با انگیزه بخون سال بعد تغییر رشته بده فقط میمونه زیست 

که اونم تابستون باید بخونی امتحانش رو بدی 

البته حالا که نهایی ها تاثیر داره نمیدونم چطور میشه

خب گل فکر کنم درسای ریاضی و تجربی مشترکه شما با انگیزه بخون سال بعد تغییر رشته بده فقط میمونه زیست ک ...

اگ تغییر رشته بدم و یازدهم برم تجربی ،۲۰ درصد سهممو از ۶۰ درصد ،نمیگیرم.😭😭😭😭