2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر

185 بازدید | 22 پست

سلام من تازه میخوام ازدواج کنم

مادرشوهرم یه بار به نگفته خوبی خوشگلی 

همش تیکه میندازه

با پسرش رفتیم لباس عروس بگیریم برمیگرده میگه چشم های پسرم از تو بزرگ تره 

بعد پسرش برداشته اوردتش روبه روی ما زندگی کنه

بنظرتون این زن میزاره ما زندگی کنیم 

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

( لطفا غیر از استارتر کسی ریپلای نزنه نگاه نمی‌کنم متشکرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم واقعا

می‌فهمم نگرانی‌ت خیلی واقعی و طبیعی‌ست، و حس می‌کنی هنوز وارد فضای خانوادگی شدی که سخت می‌تونه باشه. 😔

از چیزی که گفتی، چند نکته مهم هست:

1. مادرشوهر احتمالاً کنترلگر یا مقایسه‌کننده است: وقتی مدام تیکه می‌اندازه یا مقایسه می‌کنه، هدفش معمولا ایجاد حس رقابت یا سلطه نیست، بلکه ممکنه ترس یا عادت به انتقاد کردن داشته باشه.

2. قرار گرفتن روبه‌روی شما و پسرش برای زندگی مشترک: این یک هشدار است، ولی نه به معنای غیرممکن بودن زندگی مستقل. مهم این است که شما و همسرتان مرزهای مشخص داشته باشید.

---

راهکارهای عملی

همسرت حمایتت کند: قبل از شروع زندگی، با همسرت درباره مرزها و رفتار مادرش صحبت کنید. مهم است که او از شما حمایت کند و جلوی دخالت‌های بیش از حد بایستد.

مرزهای مشخص: حتی اگر کنار مادرشوهر زندگی می‌کنید، باید فضای خصوصی برای خودتان ایجاد کنید (مثلاً اتاقی که متعلق به شماست، زمان‌هایی که تنها هستید و …).

واکنش هوشمندانه: تیکه‌ها و مقایسه‌ها را شخصی نکنید و سعی کنید واکنش احساسی شدید نشان ندهید. گاهی سکوت و رد مودبانه بهترین پاسخ است.

آمادگی ذهنی: زندگی کنار خانواده همسر می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، ولی تجربه نشان داده زوج‌هایی که همدیگر را حمایت کنند و مرزهای مشخص داشته باشند، موفق می‌شوند.

---

اگر بخوای، می‌تونم یک نقشه عملی مرحله‌به‌مرحله برای زندگی کنار مادرشوهر بسازم تا هم آرامش داشته باشی و هم استقلال زندگی مشترکت حفظ بشه.

می‌خوای برات آماده کنم؟

برنامه chat GPT رو از گوگل پلی نصب کردم نسخه اصلی اش

چون تحریمِ باید فیل.تر شکن روی سرور آمریکا وصل باشه موقع نصبش

فقط قبلش بزن تو گوگل نسخه اصلی چت جی پی تی دانلود از گوگل پلی که ببینی کدوم اصلی شه و مستقیم برات بیاره

پیش شوهرم همش میگم من زیاد نمیخوام رفت و اومد کنم

ببین اگه بدشون بکی باعث میشه تو بد جلوه بدی اگه خوبشون و بگی باعث میشه اونا خیلی خوب به چشمش بیان به نظرم اهمیت ندادن بهترینه فقط احترام بزار و گاهی با میل خودت به سر یا یه تماس بگیر و حالشون بپرس نه بیشتر