2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 130 پست
ارخ منم چون شانس قبولی تو رباضب بیشتره این رشته رو احتخاب کردم .و گرنع خیلی علاقه مند ب فیزیگ نیستم ...

اگه واقعا بخاطر کار میخوای رشته تجربی بخونی یه راه حل داره

همون رشته ریاضی رو بخون، فیزیک و ریاضیت تو کنکور قوی میشه، شیمی هم ک مشترکه، می مونه زیست و زمین شناسی، ک البته زمین شناسی هم تو رشته های داروسازی خیلی تاثیر داره، برای زیستم کلاس های کنکور شرکت کن

و در نهایت کنکور تجربی رو ثبت نام کن، اینجوری حتی شانس قبولی ت تو کنکورم بیشتر میشه

زمان ما میشد چنین ترفندی زد، الان نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا بخاطر کار میخوای رشته تجربی بخونی یه راه حل دارههمون رشته ریاضی رو بخون، فیزیک و ریاضیت تو ...

الان‌فک نمیکنم بشه ...خیلی ناراختم .دلم میخاو بمیرم .خودم خودمو ب فنا دادم😭😭

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

اولا ریاضی هم بازار کارش بهتر از تجربی میشه هم قبولیش

دوما به بازار کار پول و طول تحصیل نگا نکن به علاقه نگا کن چون بر فرض اینا پیش بری خسته میشی ول میکنی

سوما میتونی تغییر رشته بدی برو اداره حتی بعد از تموم شدن دهم میتونی ولی بعد از تموم شدن یازدهم نمیتونی باید دهمم از اول بخونی

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
چون راحت میتونی آموزش فیزیک. شیمی و ریاضی قبول بشی باز بستگی به علاقه ات داره

اگر نه که واقعا به پیشنهاد اون کاربر یک سر برو اموزش پرورش شاید یک راهی یا یک مدرسه دارای ظرفیت باشه اما خب ممکنه مدرسه دارای ظرفیت از خونه اتون دور باشه 

چون راحت میتونی آموزش فیزیک. شیمی و ریاضی قبول بشی باز بستگی به علاقه ات داره

نه زیاد . دلم میخاس تخصص تغذیه بگیرم‌یا ژنتیکی چیزی بخونم برم سرکار . 😭😭😭😭‌

رشته ریاضی بازار کار نداره .درامد ندارهه .چیکار گنمم .هیج راهی‌نیست؟

درستخ .ولی تو ایران ب دخترا اگ ریاضی باشه رشتشون زیاو کار نمیدن.حتب برا پسرام نیست .چ برسه ب دختر‌.ا ...

نگران نباش منم حقوقم میگن برا دختر کار گیر نمیاد 

بعدم ببین اگر علاقه داری پیگیری کن حتما تو مهر خیلیا جابجا میشن  ما تو مدرسه خودمون چندین نفر انجام دادن

برو بگو علاقه ندارم ، دیر فهمیدم الان نمیخوام بدون علاقه بخونم.. راحت میشه مگه الکیه.

ببین ماهم خوابگاهی هستیم خب ، بعد روزای اول ترم که اتاقا عوض میشه یکی از انتخاب اتاقش راضی نیست بره بگه اتاقمو میخوام عوض کن میگن نهههه تو سامانه ثبت شده اصلا امکان نداره ولی بعد از چندبار گفتن اتاقو تغییز میدن😂😂

خدا با منه🌹
اولا ریاضی هم بازار کارش بهتر از تجربی میشه هم قبولیشدوما به بازار کار پول و طول تحصیل نگا نکن به عل ...

دلیل اولین جملت چیه؟ از کجا مطمئنی ؟  این همه ادم دارن میرن تجربی😭منِ گاو دارم میرم ریاضب 

هر بلاگر و یوتوبری ک  رشتش ریاضی بوده ،دیدم فقققطططط از طریق فضای مجازی کسب درامد میکنه ‌.یعنی از رشته ی اصلیش تو دانشگاش هیج درامدی نداره

دلیل اولین جملت چیه؟ از کجا مطمئنی ؟ این همه ادم دارن میرن تجربی😭منِ گاو دارم میرم ریاضب هر بلاگر ...

میدونی دلیل حرفم چیه؟به قول تو همه دارن میرن تجربی کلی ادم یهو میخوان وارد بازار کار بشن مطمئنا خیلیا بیکار میمونن و بازار کار تجربی خراب خرابه

از اون طرف رشته ریاضی فوق العاده داوطلبش کمه یهو یه عده کم وارد بازار کار میشن با کمبود نیرو مواجه میشن و دنبال جذب بیشترن در نتیجه کار مناسب تر پیدا میشه براشون

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
میدونی دلیل حرفم چیه؟به قول تو همه دارن میرن تجربی کلی ادم یهو میخوان وارد بازار کار بشن مطمئنا خیلی ...

ولی فک نمبکنم اینطوری بشع😭😭😭من شانس ندارم ... 

ولی فک نمبکنم اینطوری بشع😭😭😭من شانس ندارم ...

دقیقا اینطوریه

من تجربیم بزور فرستادنم  امسال باید پشت کنکور بمونم مث سگ پشیمونم