2777
2789
عنوان

دوس پسر سابقمو میخوام چون اوضاعم پیش پیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 113 پست
خوبه قبول داری انگار نمبکنی چقدر سست بودین که بخاطر یه سایت اینجور‌شدین پول خیلی بی ارزشه

اصا به شما نمیرسه بیای نظر بدی حرف من اینه 

وگرنه کامنتای اولیه خودم مخالف سرسخت همچین چیزی ام

به شما ولس نمیرسه بیای نظر بدی شما که این جا دور همی با خانما سبزی پاک میکنی اوکی؟ 

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
نخیر اما دوست پسر مگر پدر یا شوهر ادمه ک وظیفه داشته باشه خرجتو بده

از نظر من پسری که خودش کار میکنه،پولشو واسه خودشم خرج نمیکنه،چه برسه واسه یه دختری که نتیجه کارش نامعلومه

پول مفد که باشه واسه گربه های محلم ساندیویچ میخره😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پسره خر بود؟

نه دل داشت خر اونیه ک برای هرکسی خرج کنه من قبول نمیکردم پولشو فقط میخواستم که برام تو ایران یه کار خوب پیدا کنه با آدم های بزرگی دوست بود همین اونم سر اینکه بهم فشار وارد نشه از لحاظ فکر کار پول بهم میداد همین

😑معنی اینکار میدونی چیه؟مگه مفتی ساپورت میکنه درعوض باید تو هم ساپورتش کنی نه عشقی هست نه علاقه ای ...

گاهی ادم چاره ای نداره که دست ب این کارا میزنه و از اجباره 

الانم کم نیستن دختر پسرایب ک فقط بخاطر پول همو میخوان مث اسی 

بی پولی خیلی دردناکه 💔

با تن فروشی فرقی نداره یا خودفروشی ، فقط احساس هم میارن وسط ، هر دو طرف هم دلشون میخواد پسره بخاطر غ ...

افرین همینه لااقل ترویج ندن وقتی کسی باافتخار میاد تعریف میکنه با خنده و شوخی نگذریم پاسخی بدیم که بفهمه کارش زشته که عادی نشه از این بیشتر تو جامعه 

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
از نظر من پسری که خودش کار میکنه،پولشو واسه خودشم خرج نمیکنه،چه برسه واسه یه دختری که نتیجه کارش نام ...

به اینکه پسر خرج کنه یا نکنه کار ندارم اما من شخصا به غرورم بر میخوره پسری خرجمو بده ک نه پدرمه و نه همسرم

نمیدونم چرا اینجور تاپیکا رو باور نمیکنمچرا همه نی نی سایتی ها رل بسیار پولدار با مشاغل خفن دارند که ...

چون برای شما پیش نیومده خودش هم قبلش گفت تو دوست دخترم باش ازت خوشم میاد منم جبران میکنم برات همین من نمیدونم این کجاش زشته بده خریته اون پولدار آدم حسابیه دل داره و دوس نداره بادختری که مثل خودش پولداره باشه چون ارضا نمیشه از لحاظ روحی و مردسالاری دوس داره با من باشه 

اصا به شما نمیرسه بیای نظر بدی حرف من اینه وگرنه کامنتای اولیه خودم مخالف سرسخت همچین چیزی امبه شما ...

بله حق با شماس👍

گاهی ادم چاره ای نداره که دست ب این کارا میزنه و از اجباره الانم کم نیستن دختر پسرایب ک فقط بخاطر پو ...

قبول دارم قابل درکه ولی ترویج دادن و با افتخار گفتنش رو درک نمیکنم

یه سوال ، مفت پول میداد یا از لحاظ جنسی ساپورت میکردی ؟

کلا میگفت ازت خوشم میاد و خیلی به دلم نشستی هرچی میخوای برات فراهم میکنم تا باهم باشیم بهت کمک میکنم موفق بشی آدم سالم خوبی بود خب رابطه جنسی هم قطعا بعد از اینکه ویزا اقامت بگیره میخاست بعنوان دوس دخترش