قبلا با یکی بودم که تاجر بود پولدار خارج بود ولی و ساپورت مالیم میکرد و برای خوشبختیم هرکاری میکرد از هزینه های دانشگاه گرفته تا جور کردن اقامت آخر من بچه بازی درآوردم و خطمو سوزوندم شماره اونم پاک فراموش شد الان اوضاعم پیش پیشه خیلی بده شغل درست درمون ندارم پول ندارم هیچی ندارم 🤒🤒🤒فقط فیسبوکشو دارم نمیدونم چیجور بهش برگردم
نه دل داشت خر اونیه ک برای هرکسی خرج کنه من قبول نمیکردم پولشو فقط میخواستم که برام تو ایران یه کار خوب پیدا کنه با آدم های بزرگی دوست بود همین اونم سر اینکه بهم فشار وارد نشه از لحاظ فکر کار پول بهم میداد همین
نمیدونم چرا اینجور تاپیکا رو باور نمیکنمچرا همه نی نی سایتی ها رل بسیار پولدار با مشاغل خفن دارند که ...
چون برای شما پیش نیومده خودش هم قبلش گفت تو دوست دخترم باش ازت خوشم میاد منم جبران میکنم برات همین من نمیدونم این کجاش زشته بده خریته اون پولدار آدم حسابیه دل داره و دوس نداره بادختری که مثل خودش پولداره باشه چون ارضا نمیشه از لحاظ روحی و مردسالاری دوس داره با من باشه
یه سوال ، مفت پول میداد یا از لحاظ جنسی ساپورت میکردی ؟
کلا میگفت ازت خوشم میاد و خیلی به دلم نشستی هرچی میخوای برات فراهم میکنم تا باهم باشیم بهت کمک میکنم موفق بشی آدم سالم خوبی بود خب رابطه جنسی هم قطعا بعد از اینکه ویزا اقامت بگیره میخاست بعنوان دوس دخترش