قبلا با یکی بودم که تاجر بود پولدار خارج بود ولی و ساپورت مالیم میکرد و برای خوشبختیم هرکاری میکرد از هزینه های دانشگاه گرفته تا جور کردن اقامت آخر من بچه بازی درآوردم و خطمو سوزوندم شماره اونم پاک فراموش شد الان اوضاعم پیش پیشه خیلی بده شغل درست درمون ندارم پول ندارم هیچی ندارم 🤒🤒🤒فقط فیسبوکشو دارم نمیدونم چیجور بهش برگردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو ایرانم هس ، من خودم تو خوابگاهم کلی دختر میرن شهر غریب پیش دوست پسر تعطیلات ، امتحانات تو خونه مجردی دوست پسر میمونن هر چی میگن خرج میکنه پسره خب مسلما یه بده بستونی هس دا انقدر زیاده تو ابن جامعه خبر نداری خارج کیلو چنده
وااا 😑😂 تو خوشت نمیاد یکی ساپورتت کنه ؟؟ خب خودتون قبول میکنید هزینه میدی دخترااا که نمیان التمتست ...
😑معنی اینکار میدونی چیه؟مگه مفتی ساپورت میکنه درعوض باید تو هم ساپورتش کنی نه عشقی هست نه علاقه ای مثل اینه خریده باشت یا خودتو فروخته باشی این کار خوبه؟شان خودتو میاری پایین اینجور
به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهایهایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻