2777
2789
عنوان

دوس پسر سابقمو میخوام چون اوضاعم پیش پیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه هست زیادم هس پسرا احمقن عقلشون زیر شلواره برا خوشی و رابطه ساپورت میکنن وای خب نمیگیرنشون ...

این میگه خارج بوده طرف😂کدوم زیر شلوار اخه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
این ری اکشن بخاطر پول بود

خو منم منظورم همین بود که اگ استارتر برگرده اون میفهمه بخاطر پولش بوده و خودشو کوچیک میکنه

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

این میگه خارج بوده طرف😂کدوم زیر شلوار اخه

تو ایرانم هس ، من خودم تو خوابگاهم کلی دختر میرن شهر غریب پیش دوست پسر تعطیلات ، امتحانات تو خونه مجردی دوست پسر میمونن هر چی میگن خرج میکنه پسره خب مسلما یه بده بستونی هس دا انقدر زیاده تو ابن جامعه خبر نداری خارج کیلو چنده

وااا 😑😂 تو خوشت نمیاد یکی ساپورتت کنه ؟؟ خب خودتون قبول میکنید هزینه میدی دخترااا که نمیان التمتست ...

😑معنی اینکار میدونی چیه؟مگه مفتی ساپورت میکنه درعوض باید تو هم ساپورتش کنی نه عشقی هست نه علاقه ای مثل اینه خریده باشت یا خودتو فروخته باشی این کار خوبه؟شان خودتو میاری پایین اینجور

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
😑معنی اینکار میدونی چیه؟مگه مفتی ساپورت میکنه درعوض باید تو هم ساپورتش کنی نه عشقی هست نه علاقه ای ...

با تن فروشی فرقی نداره یا خودفروشی ، فقط احساس هم میارن وسط ، هر دو طرف هم دلشون میخواد پسره بخاطر غریزه دختر بخاطر پول فساده دیگه .