2777
2789
عنوان

توهین فامیلای شوهر

173 بازدید | 17 پست

وقتی خانواده شوهرتون بهتون توهین میکنن قیافه میگیرن چیکار میکنن

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین نباید بی جواب بذاری ولی قیافه مهم نیست بذار انقد بگیرن تا پاره شه

چیکار کنم اون لحظه جواب پیدا نمیکنم 😭

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

رفت و آمد نمیکنم

شوهرم نمیفهمه پامیشه باهاشون برنامه میچینه

چرا باید توهین کنن؟اگه همچین افرادی باشن کلا رفت و آمد نمیکنم که نتونن توهین کنن

بخدا بجون عزیزام هیچ کاری نمیکنم فکر کن شیش هفت نفر دارن یچیزی میخورن بمن هیچ تعارفم نمیکنن

توهین با قیافه فرق داره 

توهین کنه کسی تو دهنش میزنم ، به غلط کردن میندازمش ، بعد قطع رابطه میکنم

اما قیافه بگیره دایورتش میکنم بعد قطع رابطه میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan