2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این دو تا اسم چیه؟

6716 بازدید | 137 پست

سلام دوستان

هنوز معلوم نیست دوقلوهای من چه جنسیتی دارن اما شوهرم میگه جفتشون دخترن

درباره اسم هم ما هیچکدوم اسمهای جینگیل و جدید رو دوست نداریم (با احترام به همه سلیقه ها و نظرات)

حالا شوهرم دو اسم تهمینه و هنگامه رو پیشنهاد داده

به نظر خودم بدک نیست اما دودلم. نطر شما درباره این دو اسم چیه؟

در آینده براشون مشکل ساز نمیشه؟ منظورم اینه که مثلا وقتی میرن مدرسه همه همکلاسی ها اسمهای جینگیل داشته باشن و اینا اسمهای اساطیری:)))

ممنونم که نظر میدین اگه توضیحی هم درباره ش دارین خوشحال میشم بدونم

بوسه به لپ همه خانمهای گل

تعداد رای : 70
نظرسنجی
بله خوبه
7
10%
نه اصلا خوب نیست
63
90%
شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم تجدید نظر کنین بهتره

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

باز نظر خودتون مهمه و محترم

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

عزیزم دوست من تازگی فارغ شد دوقلو دختر اسمشون حریر و اهو گذاشته من که خیلی خوشم اومد

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!