2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این دو تا اسم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6716 بازدید | 137 پست
خیلی اسم های سنگینی هستن برای این دوره خوب نیست خیلی اسم های ناز وقشنگ تری هم هست.البته ببخشیدا چون ...

اصلا مشکلی نیست هرررر چی به ذهنتون میرسه بگین چون خودم نظرم قطعی نیست

شوهرمم اگه من مخالف باشم چیزی نمیگه کلا آدم سفت و سخت و لجوجی نیست

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تاشون قدیمی هستن .

باز هنگامه بهتر از تهمینه هست😦

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
معنی اسم تهمینه رو اگه اشتباه نکنم میشه ته مانده غذای سفره البته مطمئن نیستم

نهههه

معنی دختر قوی و پیروز داره

البته درسته شاید همچین معنی  ای ازش برداشت بشه یا به مسخره اینو بهش بگن

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

شرمندم ناراحت نشیا 

با اسم تهیمینه یاد رستم سهراب افتادم

دیگه جینگولم نه لااقل یه اسم اینقدر قدیمی هم نذارین بچه ها قرار نیست همیشه  بچه بمونن که

وارد جامعه شدن لااقل بخاطر اسمشون مورد تمسخر قرار نگیرن

البته این اسما براقدیما قشنگ بود اما الان دیگه نه

همش تو ذهنم یه خانم 60 یا70سال به بالا میاد تو ذهنم