2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

100 بازدید | 7 پست

سلام

من امروز 36 سیکلم پریودم نامنظمه ولی اکثرا 30 یا 32 پریود میشدم که ماه پیش فقط روز 38 شدم این بار برای بارداری اقدام کردم و چون خیلی حالتای بارداری داشتم مخصوصا تیر کشیدن سینه که دو روزه بیچارم کردم دیروز بی بی چک گذاشتم که منفی بود حالا به نظرتون امروز دوباره بذارم یا منتظر پریود بشم؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

میترسم ازمایشم بدم منفی باشه به نظرت امروز بی بی بذارم یا صبر کنم تا فردا؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش بده راحتتری منم اینقدر بی بی چک منفی دیدم بخاطر نامنظمی پریود دیگه ناامید شده بودم این ماه که پریودم ١٢ روز عقب افتاد بازم اهمیت ندادم چون کاملا ناامید بودم هیچ حالت خاصی هم نداشتم بالاخره دل به دریا زدم ازمایش دادم مثبت بود انشاالله مال تو هم مثبت بشه 

خدایا بعد ٧ سال میخوام طعم واقعی مادر شدن رو حس کنم خودت کمکم کن و اینبار جنینم رو حفظ کن دیگه طاقت ندارم