2777
2789

ب یسری ادما اعتماد کردم درد ودلمیکردم بعدیمدت ی نفرشون زنگ میزدم جوابمونمیداد ازقصد میدیدم انلاین جواب پیامم نمیداد بهشم پول قرض داده بودم منم ب یه بنده خدا گفتم من هیچ بدی  ب فلانی نکردم چرا جواب تلفنمو نمیده رفتن بهش گفتن حرفمو.. بعدطرف اینقدر بیشعور وپرو استوری تیکه دارمیزاره ک اره فلانی باخودتم تودرحدی نیستی ک جوابتو بدم اره باخودخودتم....  وای خدا چقدریسری ادما بیشعور وپستن توروخدا ب هیچکس اعتمادنکنید حرف زندگیتون ب کسی نگید اینارو میکنن نقطه صعف ب ضدخودتون استفاده میکنن بهم بگین چکارکنم این ادم اشعال برم به روش بیار یاکم محلش کنم

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثل هم نیستن،

نمیشه گفت همه ضربه میزنن‌.

به نظرم دقت کن بیشتر آدمای اطرافت ،

درسته خیلیها قابل اعتماد نیستن 

ولی بازم وجود داره کسی که با بقیه فرق داشته باشه.

دید منفی نداشته باشید به نسبت به همه💖

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

من از مامان بابام پیش خالم یه دوبار درد و دل کردم پریشب همه رو گذاشت کف دستشون هرچی چشم و ابرو اومدم که نگو تعریف نکن نمیخوام بدونن....باز ادامه داد

منم پشت دستمو داغ کردم پیش کسی درد دل نکنم 

همه مثل هم نیستن،نمیشه گفت همه ضربه میزنن‌.به نظرم دقت کن بیشتر آدمای اطرافت ،درسته خیلیها قابل اعتم ...

میدونی چرا دیدم بدشده چون این ادم کسی بود ک رواسمش قسم میخوردم فهمیدم ادم عوصی وبشدت شوکهشدم

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

من از مامان بابام پیش خالم یه دوبار درد و دل کردم پریشب همه رو گذاشت کف دستشون هرچی چشم و ابرو اومدم ...

نکن عزیزم منم خیلی اسیب دیدم بیا اینجا حرف بزن ولی ب اشناچیزی نگو

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

میدونی چرا دیدم بدشده چون این ادم کسی بود ک رواسمش قسم میخوردم فهمیدم ادم عوصی وبشدت شوکهشدم

به هر کسی اعتماد نکن عزیزم

بیشتر دقت کن.

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

واای با آشنا درد دل کردی ..برای منم پیش اومده اصلا به دوربری هاتون راستم میگه اعتماد نکنید..حالا با ...

یعنی بقدری شوکه شدم اخه مشکلی بینمون نبوده جواب تلفنم نداد منم ب ی بنده خدایی گلایه کردم فلانی جوابمونداده من کبدی بهش نکردم رفته بهش گفته بعدبهش برخورد!!!!! تلفن جواب ندادن اون بد بوده یاگلایه کردن من!!!!! واقعا موندم چقدر ی ادم میتونه بیشعورباشه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊