2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن خونه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6371 بازدید | 141 پست
برای من چندباراین طوری شده بودکه ترسیدم مهمونی دیدم سفره پهنه منم با کمال میل وروی خوش رفتم سرسفره ن ...

اونام باید به شما تماس میگرفتن ببینن چرانیومدید ودیرکردین

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دیدم تو بقیه مهمونیاشون اگه کسی دیر میکرد یا میخاستن شام بخورن قبلش زنگ میزدن به من حتی زنگم نزد ...

درستش اینه که شما که دیر رفتید تماس بگیرید و عذرخواهی کنید و اطلاع بدید که دیرتر می رسید و بخواهید که شام شما رو نگه دارن

سخت گیر هستید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اگه من بودم میرفتم داخل و میگفتم کار خوبی کردین شروع کردین😊ولی کار خوب رو شما کردین عزت خودتون رو حفظ کردین اونا هم دیگه تکرار نمیکنن

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد
اگه میگفتن سفره میخوام پهن کنم زودتر میرسیدبن ؟

نه لااقل میپرسیدن شتید پشت در بودیم اینم بگم چون بعد چند وقت دعوت شده بودم یه تایمی رو دنبال هدیه بودم واسه همین یکم وقتم هدر رفت 

ولی یه زنگم نزدن بگن مثلا ما میحایم سفره پهن کنیم شما کجایین تا حالا تجربه ام نداشتم که چجوری باید ...

عزیزم زنگ رو ساعت هشت و نه میزنن. نمیشه که بیست نفر آدم با بچه‌ها رو تا نصف شب گشنه نگه دارن. خیلیا یازده میخوابن یعنی تا اون ساعت اصلا نمیمونن. همینجوریشم واقعا مراعات کردن که تا ده صبر کردن. میگی جاری بزرگت باهات خوب بوده الان اونم خراب کردی.

هیچی دیگه الان واقعا به نظرم کار دیگه نکن شاید کم کم فراموش بشه. بذارش به حساب تجربه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اونام باید به شما تماس میگرفتن ببینن چرانیومدید ودیرکردین

منم همینو میگم اخه چون اصولش همینه ما هم هر دفعه مهمونی میگیریم چون جمعیتمون زیاد قبل اینکه سفره کنیم به کسی که نیومده زنگ میزنیم ببینم کی میاد یا اصن میاد یا نه یا لااقل میگیم ما میخایم سفره پهن کنیم  شما کی میرسید و معمولا اونم میگه مثلا من دیر میرسم شما سفره رو پهن کنید 

ولی دیدم تو بقیه مهمونیاشون اگه کسی دیر میکرد یا میخاستن شام بخورن قبلش زنگ میزدن به من حتی زنگم نزد ...

ساعت ۱۰ شب خونه ما وقت خواب هست !

شما هم دنبال قهرکردن بودی 

گریه برای چی دختر ۱۰ ساله هستی؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم زنگ رو ساعت هشت و نه میزنن. نمیشه که بیست نفر آدم با بچه‌ها رو تا نصف شب گشنه نگه دارن. خیلیا ...

من ساعت ۹ زنگ زدم به جاریم گفتن که هنوز کسی نیومده ینی برای رسیدن من حتی ربع ساعتم صبر نکرده بودن همین که خودشون تکمیل شده بودن شامو خوردن